Dít is de winnaar van Prince Charming

Tot grote verbazing van veel kijkers wist déze man het hart van Marvin te veroveren.

Lees ook

Na wekenlang genieten van een flinke portie drama, romantiek en nieuwe vriendschappen in het prachtige Il Palazzo was het eindelijk tijd voor de grote Prince Charming-finale. Marvin moest zijn keuze maken en koos voor niemand minder dan…

Marnix

Hoewel we na het zien van de aflevering bijna allemaal dachten dat Ferdi het hart van Marvin had veroverd – iets met “verliefde puber” en “relatiemateriaal” – bleek niets minder waar. Hoe mooi Marvin het ook wist te verwoorden, hij verkoos Marnix boven Ferdi.

“Ferdi, wij bespraken vandaag op de date dat een jongen vandaag teleurgesteld zou worden. Jij gaf aan dat je het moeilijk zou vinden, als jij die persoon zou zijn. Toch, heb ik na lang nadenken, besloten om vanavond van jou afscheid te nemen. Dit is misschien wel het meest confronterende moment in mijn leven tot nu toe.”

Verbaasd

De woorden van Marvin sloegen bij Ferdi in als een bom. Naar eigen zeggen vindt hij het bijzonder. “Ik dacht dat er een andere klik was”, legt hij uit. Nadat Ferdi zijn stropdas inleverde en Marvin en Marnix verliet, kwamen flink wat gevoelens naar boven.

“Ik voel me verneukt, eerlijk gezegd. Ik snap heel goed dat het leuk was, dat het fijn was en dat het oprecht was. Maar wat hij vandaag allemaal heeft gezegd en dat het hierop neerkomt, dat kan ik niet met elkaar rijmen. Dus ik voel me verneukt, ja.”

Kijkers

Ook op Twitter klinken er veel verontwaardigde reacties. Veel kijkers zagen deze keuze niet aankomen en hebben het met Ferdi te doen. “Het gezicht van Ferdi bij de uitslag was echt hartbrekend. Hij voelde echt iets” en “Ik vind het zo erg voor Ferdi”, klinkt het in de reacties.

Behalve meelevende reacties, wordt er op Twitter ook flink gespeculeerd over de reünie. “Volgende week tijdens de reünie waarschijnlijk weer zo'n ontknoping net als bij De Bachelorette…”, voorspelt een kijker. We can't wait!

Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook