doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Déze acteur is toegevoegd aan de You-cast

Heerlijk nieuws: You-makers kondigen gloednieuwe serie Providence aan

Ook deze serie belooft ontzettend spannend te worden.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
You Providence

Kon jij geen genoeg krijgen van You en zat je met klotsende oksels op de bank te kijken naar de bloedstollende afleveringen? Goed nieuws. De makers van You zijn bezig met een gloednieuwe serie.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Providence

De makers van You zijn druk bezig met een nieuw project, zo meldt Deadline. Showrunner Sera Gamble en schrijver Neil Reynolds kozen een ander boek van Caroline Kepnes, de schrijfster van You, als basis voor een nieuwe serie. Het boek Providence wordt in een serie gegoten – en wij kunnen niet wachten.

Dit keer geen love drama als in You, maar het verhaal over een 12-jarig jongetje dat spoorloos verdwenen is. Het jongetje, Jon Brodson, verdwijnt plotseling samen met zijn vijf klasgenootjes. Tien jaar laten duikt Jon weer op, maar de afgelopen tien jaar zijn een waas voor hem geweest.

Spannend

Jon probeert zijn leven weer op te pakken. Zo zoekt hij onder andere zijn oude liefde Chloe Sayers op. Maar dat is niet alles. Jon blijkt plotseling in het bezit te zijn van gruwelijke bovennatuurlijke krachten, en dit geldt ook voor de vijf klasgenoten. Wat er precies is gebeurd? En of Jon nog in de buurt kan blijven van zijn grote liefde Chloe? Time will tell.

De verhaallijn klinkt in ieder geval veelbelovend. Helaas zal de serie niet meteen op Netflix verschijnen, maar allereerst op de Amerikaanse streamingdienst Peacock. Echter, als we kijken naar het grote succes van You, kunnen we ons niet voorstellen dat de serie niet via andere streamingdiensten wordt aangeboden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');