Ook Temptations Fabrizio reageert op relatiegeruchten Love Islands Lisa 

Is de tattoo artist überhaupt alweer klaar voor een nieuwe relatie? 

Lees ook

Slechts één date van Temptations Fabrizio Tzinaridis en Love Islands Lisa Moerman deed de geruchtenmolen overuren draaien over een mogelijke relatie. Lisa deed al uit de doeken hoe het er nu voor staat en ook Fabrizio reageert nu op de relatiegeruchten.

Gewoon een chocolademelk 

Sinds begin november is Fabrizio weer single en een chocolademelk drinken en een wandelingetje maken met Love Islands Lisa kon er dus best vanaf. De twee spraken af in Gent en hadden het gezellig met elkaar, maar blijkbaar was het niet meer dan dat, gewoon een gezellige middag, dus.

Op Instagram reageerde Fabrizio gisteren op een assumption van een follower die stelde dat hij en Lisa een relatie zouden hebben. Met zijn antwoord: “We just had a coco”, drukt hij dat gerucht de kop in, net zoals Lisa ook al deed.

Niet klaar voor een relatie

Het is nog niet zo heel lang geleden dat Fabrizio’s relatie met Lotte Vanlingen strandde. Eind november gaf de tattoo artist dan ook aan dat hij nog niet klaar is voor een nieuwe relatie en ook nu benadrukt Fabrizio dat opnieuw.

“Nu totaal geen behoefte aan een nieuwe relatie”, stelt een volger. Fabrizio kan daar alleen maar bevestigend op reageren. “True”, luidt zijn antwoord.

Beeld: Love Island, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook