Love Islands Imen reageert op vriendschapsbreuk Raphaella

Love Islands Aleksandra over nieuwe 'relatie' van Denzel

"Ik had het niet zien aankomen."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Love Islands Aleksandra over nieuwe 'relatie' van Denzel

De relatie tussen Love Islands Aleksandra Jakobczyk en Denzel Slager mocht helaas niet zo zijn. De twee gingen in november uit elkaar en sinds een tijdje doen geruchten de ronde dat Denzel een nieuwe relatie heeft.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Assumptions

Ook Aleksandra doet net als menig ander influencer mee met de trend Assumptions, waarbij followers een vooroordeel kunnen insturen die dan wel of niet wordt ontkracht.

En het kwam niet als een verrassing dat er veel nieuwsgierigen waren. Met name over ex Denzel waren veel (voor)oordelen en daar reageerde de Two Mess owner eerlijk op.

Relatie van Denzel

Op een aantal vooroordelen kan Aleksandra kort antwoorden. Zo is Denzel niet vreemdgaan en nee, ze heeft ook geen contact meer met haar ex. Een ander vooroordeel hakt er echter wat dieper in. "Ondanks je Denzel alle gelukt gunt, raakte zijn nieuwe relatie je wel", stelt een volger.

Aleksandra kan niet anders dan daarmee instemmen. “True”, schrijft ze, maar geeft daar nog wel een toelichting op: “Ik was eerder verbaasd dat het zo snel was. Ik had het niet zien aankomen.”

Nieuwe relatie

Ook wordt Aleksandra kort aan de tand gevoeld over haar eigen liefdesleven, want heeft zij eigenlijk alweer iemand? Maar ook daar kan de blondine kort over zijn, momenteel heeft ze nog geen nieuwe vriend.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');