Channah geeft update over trainen met Quentin en weer fit worden

Ook onthult de mommy van twee hoeveel kilo ze nu is afgevallen. 

Lees ook

Sinds een paar weken kunnen we in Fit met de Familie Koerten het fitnessavontuur van Channah met Quentin als haar personal trainer volgen. Tijd voor een update!

Trainen

Vanaf dag één maakte Channah er geen geheim van dat sporten niet zo haar ding is. “Daar heb ik gewoon helemaal geen zin in”, lachte ze tijdens de eerste aflevering van Fit met de Familie Koerten.

Toch moest Channah aan de bak. Eerder zagen we al dat de MTV host aan lichte krachttraining begon en in de nieuwste aflevering van de serie vertelt ze over de helse spierpijn die ze ervoer. “Ik werd de volgende dag wakker en het leek alsof mijn rug gebroken was.”

Weegmoment 

Aan het begin van haar fitnessavontuur maakten Quentin en Channah de balans op: 79 kilo was wat de realityster woog – al was het stel het startgewicht zelf ook alweer vergeten.

In aflevering 4 vindt voor Channah een weegmoment plaats en plukt Channah de vruchten van haar training en het gezonder eten. De mommy van Tiger en Rumi weegt nu 75,5 kilo. “Ze heeft wel goede vooruitgang geboekt”, vindt Quentin. “Je ziet echt wel verschil met toen en nu.”

Kritisch

Channah zelf is wat kritischer dan haar personal trainer én vriend. “Ik wil gewoon dat je het in een keer ziet en dat in een keer alles eraf is, maar dat werkt natuurlijk niet zo.”

Hoe dan ook heeft Channah een mooie prestatie neergezet. En een overwinning wordt natuurlijk gevierd met… nog een training. Opnieuw werkt Channah zich in het zweet met Quentin, maar haar nieuwste hobby zal het niet worden. “Ik vind het toch niet zo leuk, dat sporten.”

Ondanks dat Quentin ontzettend trots is op Channah, botert het de afgelopen week niet echt tussen het tweetal. Het afgelopen weekend deelde Quentin via Instagram een heftig bericht. “Ik zoek een huis waar ik kan verblijven. Channah wil me eruit sturen”, liet hij weten. Of de twee een fikse ruzie hebben gehad? Dat weten we niet. Hopelijk heeft het tweetal het inmiddels bijgelegd. To be continued…

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook