/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2F2021%2F01%2FStQTKS7dW7eQ9e1610959426.png)
De hele maand januari kun je profiteren van de Grazia X Fajah healthy mind & lifestyle challenge. Vier weken lang deelt Fajah elke week een motivatievideo met bijbehorende opdrachten én een healthy recept uit haar nieuwe boek Killerbody Lifestyle. Vandaag een recept: spinaziesalade met knoflookgarnalen.
Benodigdheden voor twee personen:
- 12 (diepvries) gamba’s
- 10 gram olijfolie
- 3 tenen knoflook
- Sap van 1 limoen
- Zeezout
- 100 gram babyspinazie
- Garnering: schijfjes limoen
Aan de slag:
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Laat de garnalen ontdooien en doe in een ovenvaste schaal.
- Doe de olijfolie in een kom en pers de knoflook boven de olie uit. Schenk de olie over de garnalen.
- Bestrooi met zout en bak de garnalen ca. 15 min. in de oven.
- Meng de olijfolie met het limoensap en zeezout en schep dit door de spinazie.
- Verdeel de gamba’s over de spinaziesalade, bestrooi met grof zeezout en serveer met wat schijfjes limoen.
