doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');
@media (max-width: 679px){#fig-610531f7c149a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-610531f7c149a img{#fig-610531f7c149a img.lazyloading{width: 65px;height: 65px;}}@media (min-width: 680px)#fig-610531f7c149a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-610531f7c149a img{#fig-610531f7c149a img.lazyloading{width: 65px;height: 65px;}}

Recept: Fajah Lourens’ kikkererwtencurry

Recept: Fajah Lourens’ spinaziesalade met knoflookgarnalen 

Heerlijk als lunch!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-610531f7c2264 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-610531f7c2264 img{#fig-610531f7c2264 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-610531f7c2264 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-610531f7c2264 img{#fig-610531f7c2264 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-610531f7c2264 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-610531f7c2264 img{#fig-610531f7c2264 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-610531f7c2264 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-610531f7c2264 img{#fig-610531f7c2264 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Fajah Lourens' spinaziesalade

De hele maand januari kun je profiteren van de Grazia X Fajah healthy mind & lifestyle challenge. Vier weken lang deelt Fajah elke week een motivatievideo met bijbehorende opdrachten én een healthy recept uit haar nieuwe boek Killerbody Lifestyle. Vandaag een recept: spinaziesalade met knoflookgarnalen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Benodigdheden voor twee personen:

  • 12 (diepvries) gamba’s
  • 10 gram olijfolie
  • 3 tenen knoflook
  • Sap van 1 limoen
  • Zeezout
  • 100 gram babyspinazie
  • Garnering: schijfjes limoen

Aan de slag:

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Laat de garnalen ontdooien en doe in een ovenvaste schaal.
  3. Doe de olijfolie in een kom en pers de knoflook boven de olie uit. Schenk de olie over de garnalen.
  4. Bestrooi met zout en bak de garnalen ca. 15 min. in de oven.
  5. Meng de olijfolie met het limoensap en zeezout en schep dit door de spinazie.
  6. Verdeel de gamba’s over de spinaziesalade, bestrooi met grof zeezout en serveer met wat schijfjes limoen.
@media (max-width: 680px){#fig-610531f7c2d0a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-610531f7c2d0a img{#fig-610531f7c2d0a img.lazyloading{width: 624px;height: 0px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-610531f7c2d0a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-610531f7c2d0a img{#fig-610531f7c2d0a img.lazyloading{width: 980px;height: 0px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-610531f7c2d0a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-610531f7c2d0a img{#fig-610531f7c2d0a img.lazyloading{width: 1272px;height: 0px;}}
Fajah Lourens' spinaziesalade met knoflookgarnalen
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');