Zo zagen Prince Charmings Tommy en Dignum er vroeger uit

De heren go way back. 

Lees ook

Momenteel strijden nog maar enkele mannen om het hart van vrijgezel Marvin in Prince Charming. Deelnemers Dignum en Tommy vonden de liefde dan niet in de Italiaanse mansion, maar bliezen wel een oude vriendschap nieuw leven in.

Oude bekenden

De gayscène is maar klein en onder Prince Charming-deelnemers leefde vooraf een beetje de angst dat ze de Prince al zouden kennen. Dat bleek niet het geval, maar in de villa kwamen veel heren wél andere oude bekenden tegen.

Als een iemand veel bekende gezichten tegenkwam in de villa, dan was het Tommy wel. Onlangs vertelde hij aan Grazia dat hij Tim, Ferdi én Dignum al kende. En laatstgenoemde kende hij al sinds zijn jonge jaren.

“Wij kennen elkaar al dertien jaar”, vertelde hij daarover. “We hebben nog foto’s van tien jaar geleden, samen op Ibiza – waar Dignum een tijdje heeft gewoond – heel grappig!”

Nieuwe vrienden

Naar die foto’s waren wij natuurlijk wel nieuwsgierig en het was net alsof Dignum lucht kreeg van die nieuwsgierigheid, want sinds gisteren prijkt een kiekje uit de oude doos op de Instagramfeed van de Digging in with Dignumhost.

When old friends become new friends. Van je genoten in dit avontuur, lieverd”, schreef Dignum in de caption. Tommy lijkt het er roerend mee eens te zijn: “Wat zijn wij toch heerlijk samen”, reageerde hij. En daar kunnen wij ons toch alleen maar bij aansluiten, right?

Swipe naar rechts om de throwback-foto van Dignum en Tommy te zien.

Bron: Instagram | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook