Gaby Blaaser over De Bachelorette: ‘Na wat zij soms in de media hebben gezegd, dacht ik: mij niet meer bellen’ 

De presentatrice geeft aan teleurgesteld te zijn in de mannen.

Lees ook

Gaby Blaaser wist de liefde helaas niet te vinden tijdens de opnames van De Bachelorette. Na het mislukte liefdesavontuur namen een paar van de deelnemende mannen geen blad voor de mond over het programma, en dat is ook Gaby niet ontgaan.

Geen match

In De Bachelorette probeerden maar liefst achttien mannen het hard van de felbegeerde vrijgezel Gaby te veroveren. Even leek het erop dat Joey de liefdesmatch van Gaby bleek te zijn, maar niets bleek minder waar. Hun romance liep helaas op de klippen en ook de date met Jordy is er nooit meer van gekomen.

Joey, Jordy, Niek en Jethro blikten meermaals in de media terug op hun deelname aan het programma. Enne, alle heren waren niet altijd positief over Gaby. Iets wat Gaby niet in de koude kleren ging zitten.

Terugblik

In De Coen en Sander Show op Radio 538 blikt de soon to be tv-fitnessinstructeur terug op haar Bachelorette-avontuur. Over het algemeen kijkt ze terug op een mooie belevenis. Alleen was de tijd ná de opnames van het programma minder leuk. “Wat er daarna is gebeurd… Ik laat me daar nooit heel erg over uit. Na wat zij soms in de media hebben gezegd, dacht ik: mij niet meer bellen.”

Gaby gaf tijdens de opnames van het programma aan dat ze een man zocht die discreet met haar fame om kan gaan. Ze had dan ook niet verwacht dat alle heren uit de school zouden klappen over de opnames én over haar. “Dus ik was daar ook wel van in shock, ik had dat niet zien aankomen.”

Jammer

De Bachelorette-heren vonden onder meer dat Gaby hen niet allemaal altijd fair had behandeld. Maar hoe staat Gaby daar zelf in? “Naar mijn idee heb ik nooit iets heel erg fout gedaan, dus dat vind ik jammer.”

“Het raakt me wel, omdat het zo’n mooi programma is geworden. We kunnen hier toch allemaal heel erg trots op zijn? Ik vind het jammer dat je dan op deze manier uit elkaar gaat.” Hmmm.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: De Bachelorette

Laatste nieuws

Zie ook