doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Ben jij groot fan van Temptation Island of Ex on the Beach? Dan wil je deze serie sowieso zien

Temptations Kayli neemt geen blad voor de mond over relatie Kevin en Eva

De knappe single spreekt haar twijfels uit.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kayli Temptation Island

Temptation Island: Love or Leave-deelneemster Kayli heeft het in de laatste afleveringen erg gezellig met Kevin. Ondanks dat de twee het heel leuk hebben samen, heeft Kevin tijdens het programma een relatie met Eva. Enne, over die relatie heeft Kayli een duidelijke mening.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Openhartig

In de nieuwste aflevering van Temptation Love Therapy kletst Kayli met Gwen van Poorten over haar ervaringen tijdens Temptation Island: Love or Leave. De knappe single geeft toe dat ze het tijdens haar deelname aan het programma erg goed met Kevin kon vinden, en dat ze samen goede gesprekken konden voeren – iets wat in de relatie van Kevin en Eva juist ontbrak.

Kevin en Eva dachten zelfs al aan het krijgen van kinderen, terwijl de diepgang in hun relatie ontbrak. "Dat vind ik heftig", begint Kayli. "Dat is gewoon veel te vroeg. Ze zijn allebei nog superjong."

Twijfels

Kayli spreekt duidelijk haar twijfels uit over de relatie tussen Kevin en Eva. "Zij is onzeker, omdat hij niet eens naar een festival kan gaan, omdat hij bang is dat hij de fout in gaat. Daarnaast mist Kevin diepgang in zijn relatie en ze kunnen niet eens goed met elkaar praten", legt Kayli uit.

De single vindt het dan niet het juiste moment om aan kinderen te beginnen. "Dat is in mijn ogen dan nog helemaal niet van toepassing." Gwen maakt vervolgens duidelijk dat Kayli en Kevin wél die diepgaande gesprekken met elkaar kunnen voeren. "We konden gewoon heel goed praten over alles", laat ze dan ook weten. Hoe het afloopt tussen de twee? Daar moeten we nog even op wachten...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');