Marieke Elsinga in shock door persiflage Elise Schaap

De radiopresentatrice is vanavond te zien in De TV kantine.

Lees ook

Vanavond is het eindelijk zover: het twaalfde seizoen van De TV kantine verschijnt op de buis. Elise Schaap deelt op haar insta alvast een voorproefje. Naast Nikkie 'blabla chocoladevla' Plessen kruipt de imitatie-koningin in de huid van niemand minder dan Marieke Elsinga. En dat zorgt voor flink wat verwarring bij de radio-dj.

In shock

Het zal je maar gebeuren: te kakken worden gezet door Elise Schaap. Het staat op het moment te gebeuren voor de radiopresentatrice. Hoe je het ook wendt of keert: het is zeker een bijzondere ervaring. Toch zorgde het even voor flink wat verwarring bij de Qmusic-dj toen zij de foto van Elise voorbij zag komen.

“Ik zag vanmorgen die foto en dacht oprecht voor één seconde dat ik mezelf zag”, vertelde Marieke vanochtend op Qmusic. De brunette is zo in shock, dat ze dit ook nog eens onder de Instagram-foto van Elise schrijft. “Ik heb hier ZO veel zin in. Dacht serieus vanmorgen dat ik mezelf zag.” Ook Q-collega Mattie Valk is onder de indruk van de persiflage. Hij noemde de vertolking van Elise zelfs “magnifiek”.

Rolletje voor Mattie

De kans is groot dat we ook Mattie voorbij zullen zien komen in De TV kantine. Marieke onthulde enkele weken geleden in een uitzending dat ze Carlo Boszhard aan de telefoon had gehad. Hij had namelijk wat vragen over haar Qmusic-collega. Mattie ziet het wel zitten om 'zichzelf' terug te zien op televisie. “Ik zou het een enorme eer vinden.”

Ook Mariekes collega's van RTL Boulevard zullen schitteren in het persiflageprogramma. Carlo heeft de taak op zich genomen om niet één, maar twee bekende Boulevard-gezichten te imiteren. Hij zal in de huid kruipen van Luuk Ikink en als entertainmentdeskundige Rob Goossens. Aan Irene Moors de eer om de rol van royaltydeskundige Justine Marcella te vertolken. Wij zijn héél benieuwd!

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook