doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Bol.com reageert op hilarische manier op uitspraken van Temptation Islands Sonny

Temptations Marco en Gregory roepen Sonny op het matje

Maar Sonny reageert heel volwassen op de confrontatie.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sonny

Dat Temptations Sonny regelmatig een bijzondere uitspraak doet, is ook Marco en Gregory niet ontgaan. De boys hebben het gevoel dat Sonny niet zichzelf is in de villa en weinig interesse in hen toont. In de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave besluiten de twee dan ook in gesprek te gaan met Sonny.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Geen interesse

Dat Sonny zijn woordje altijd wel klaar heeft, is iets wat Gregory en Marco weleens tegen de borst stoot. “Dat begon een beetje irritant te worden”, vertelt Gregory.

Marco sluit zich hierbij aan besluit in gesprek te gaan met Sonny. “Ik wil gewoon even wat duidelijk maken”, begint de stuntman. “Je wilt iemand zijn die mensen advies geeft; je wilt mensen helpen. Je wilt overkomen als iemand die vriendelijk en gezellig is, maar als je mensen wilt helpen, dan moet je mensen ook wel kennen en leren kennen”, gaat Marco verder.

Confronterende vraag

Marco vindt dat Sonny niet genoeg interesse toont en heeft het vermoeden dat Sonny niet eens de naam van Denise weet. “Ik ga een confronterende vraag aan je stellen: weet je de naam van mijn vriendin?” Hierop kan Sonny geen antwoord geven. “Ik ben gewoon echt slecht in namen", zegt hij.

“Je bent op zoek naar excuses, en ik denk dat je moet gaan kijken naar oplossingen en niet naar excuses”, adviseert Marco. “Je spreekt uit dat je geïnteresseerd bent in ons en dat je er voor ons wilt zijn, maar je bent het niet. Dus je woorden en je daden liggen te ver van elkaar af.”

“Als je mijn vriendins naam niet weet en je wilt ons vervolgens helpen in ons proces. Dan denk ik niet dat je het bij het juiste eind hebt”, concludeert Marco.

Leerproces

De woorden van Marco lijken hard aan te komen bij Sonny, maar hij reageert heel volwassen op de confrontatie. “Ik maak te vaak aannames", deelt Sonny. "Dus ik heb nu wel echt geleerd om eerst even wat vaker de kat uit de boom te kijken. Ik heb gewoon heel snel mijn mening klaar.”

Sonny sluit af met dat Temptation een enorm leerproces voor hem is. “Ik heb geleerd dat ik me echt váák verkeerd verwoord”, geeft hij toe. “Ik heb te veel gedachtes in mijn hoofd en dan verwoord ik me verkeerd. Ik denk dat ik daardoor Jaydi verkeerd geschetst heb en ook jullie af en toe een verkeerd beeld geef. En daar wil ik mijn excuses voor aanbieden", zegt hij tegen de groep.

De nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave staat nu op Videoland.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');