Sarah Jessica Parker onthult: komt er een vierde hoofdpersonage in SATC? 

De actrice licht een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen.

Lees ook

De geruchten dat Sex and the City een nieuw seizoen krijgt, werden maandag dan eindelijk bevestigd. Helaas keert Kim Cattrall niet terug als Samantha Jones. Haar oud-collega Sarah Jessica Parker, die de rol van Carrie Bradshaw speelt, vertelt dan ook of er een nieuw hoofdpersonage aan de serie wordt toegevoegd.

Geen extra hoofdpersonage

“We zijn niet op zoek naar een vierde hoofdpersonage”, vertelt Sarah Jessica, die samen met Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) en Kristin Davis (Charlotte York) terugkeert in de nieuwe SATC-reeks, aan Amerikaanse media. “We hebben New York City als geweldig personage en er komen nog veel nieuwe, interessante personages bij.”

“Ik kan nog niet veel vertellen (over het nieuwe seizoen, red). Het heet And Just Like That, en we zijn nog niet begonnen aan de opnames. De schrijvers zijn nog maar net begonnen aan het script”, licht Sarah Jessica toe. Ook is het nog onduidelijk wanneer de opnames van start gaan. “Ik weet het nog niet. Ik denk dat het vaccin een grote rol speelt in die beslissing.”

Geen Samantha Jones

Ook op Instagram reageerde Sarah Jessica op de afwezigheid van Kim in de nieuwe SATC-reeks. “We zullen haar missen. We hielden enorm van haar”, reageerde de actrice op een fan op social media.

Kim liet eerder al weten geen goede band meer te hebben met haar SATC-collega’s. Een vervolg op de serie zag ze dan ook niet zitten. Gelukkig lijkt er geen sprake te zijn van hard feelings. “Ik heb niets tegen haar, dat heb ik nooit gezegd”, reageerde Sarah Jessica op een fan op Instagram. “Samantha maakt geen deel uit van dit verhaal. Maar ze zal voor altijd bij ons horen, waar we ook zijn en wat we ook doen.”

Bron: Page Six, NU.nl | Beeld: Sex and the City

Laatste nieuws

Zie ook