doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Imen doet boekje open over roken op Love Island

Love Islands Imen reageert op vriendschapsbreuk Raphaella

Via Instagram Stories legt Imen uit hoe de vork in de steel zit.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Imen

Imen en Raphaella waren tijdens hun verblijf in de Love Island-villa duidelijk besties. Eenmaal terug in Nederland en België hield deze vriendschap niet erg lang stand. Via Instagram Stories laat Imen zich uit over deze vriendschapsbreuk.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Vriendschapsbreuk

Afgelopen woensdagavond besloot Imen flink wat vragen van haar volgers te beantwoorden via Instagram. Menig volger heeft in de gaten dat Raphaella en Imen elkaar niet meer spreken of zien. En dit bevestigt Imen in haar antwoord op Instagram.

"Net als bij de relaties in de villa, is er bij de vriendschappen ook geen honderd procent zekerheid dat het erbuiten stand zal houden", begint Imen. Eén ding is dus duidelijk: de vriendschap tussen het tweetal is finito.

Leuke tijd gehad

Wat er precies gebeurd is tussen de twee? Daar laat Imen niets over los. De Islander blijft ontzettend liefdevol en wil Raphaella zelfs bedanken voor de mooie momenten. "Ik heb een hele leuke tijd samen met Raphaella gehad in de villa en daar ben ik heel dankbaar voor", gaat ze verder.

Er zijn no hard feelings, en dat blijkt ook uit de afsluiting van het bericht op Instagram. "Ik wens haar dan ook het allerbeste."

Reactie Raphaella

Onlangs reageerde Raphaella herself ook op de situatie. Imen en Mattheüs werden sinds hun terugkeer in Nederland en België plotseling erg close. Veel volgers dachten dan ook dat dit de reden was van de vriendschapsbreuk.

"Ik heb met allebei (Mattheüs en Imen, red) geen contact meer", begon Raphaella op Instagram Stories. "Ik denk dat iedereen ook wel weet waarom, maar ik heb geen zin om er een enorm drama van te maken (...) It is what it is, alles gebeurt met een reden." Hmmm....

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');