Temptations Amber en Arda zetten volgende stap in relatie

De kersverse ouders hebben goed nieuws.

Temptation Island-deelnemers Arda Türker en Amber van Geert zijn sinds kort de trotse ouders van baby Amari Türker. Maar dat is niet de enige grote verandering in het leven van het koppel, de twee delen namelijk groot nieuws via Instagram.

Verhuizen

We have some pretty exciting news…”, begint Amber in haar nieuwste vlog. “Aangezien ons huis een beetje te klein begon te worden, waren we al eventjes aan het zoeken naar een ander huis. Enne, we hebben vandaag eindelijk getekend”, gaat Arda verder.

“Wij gaan dus verhuizen”, laat Amber weten. De mommy vertelt vervolgens dat ze direct in hun nieuwe huis kunnen wonen, dus het verhuisproces is al in volle gang.

Gelukkig

Ondanks dat het koppel halsoverkop uit hun huidige appartement moest vertrekken, kunnen ze naar eigen zeggen niet wachten om in een groter huis te wonen met hun little boy.

De kleine Amari is inmiddels al een paar weken oud en maakt het volgens de kersverse ouders enorm goed. Ondanks dat Amari pas net op de wereld is, heeft hij nu al zijn eigen Instagramaccount @amari.trkr. De kleine spruit heeft overigens ook al een indrukwekkend aantal volgers, zo’n 39,9k as we speak.

Beeld: RTL | Video: YouTube (Amber VG)

Laatste nieuws