Prince Charmings Tim over hechte band met Tommy: ‘We hebben al een geschiedenis’

De twee hadden het vroeger al eens erg gezellig met elkaar.

Het is geen enkele kijker ontgaan dat Tim en Tommy het tijdens hun deelname aan Prince Charming enorm goed met elkaar kunnen vinden. Of er in het zonnige Sicilië een romance tussen de twee ontstond? Grazia belde met Tim om hem het hemd van het lijf te vragen.

Toevallig

Tim en Tommy kregen tijdens de afleveringen van Prince Charming een goede band met elkaar. De twee hadden duidelijk een klik, waardoor veel kijkers thuis dachten dat er tussen de twee iets opbloeide. En guess what: de twee kenden elkaar al voor het programma. “Tommy en ik hebben elkaar anderhalf jaar geleden leren kennen. Toen hebben we een keer met elkaar gezoend, maar daarna is het gestopt. We hebben elkaar daarna af en toe oppervlakkig gesproken”, begint Tim.

“Toen kwamen we elkaar ineens tegen op Schiphol. Dat was een surprise. We hebben al een geschiedenis samen, daardoor zijn we in dat huis supergoede vrienden geworden.” Op Instagram, Facebook én TikTok wil iedereen weten of Tim en Tommy samen zijn, maar uiteindelijk is het gewoon echt puur vriendschappelijk tussen de twee. “We sliepen met elkaar op de kamer, maar er is nooit wat gebeurd.”

Liefdesleven

Er is volgens de personal trainer tussen hem en Tommy geen sprake van liefde, maar tussen Tim en Marvin zat dit wel anders. De twee hadden duidelijk een connectie, maar toch werd Tim helaas in de zesde aflevering naar huis gestuurd. De personal trainer baalde enorm, aangezien hij meer tijd had willen hebben om zichzelf te laten zien. “Ik vond het zo jammer. We hebben echt te weinig momentjes samen gehad.”

Over zijn liefdesleven maakt Tim zich momenteel niet echt druk. De personal trainer focust zich op zijn work life en is bezig met zijn eigen sportkleding- en supplementenlijn. “Ik wil dat het zakelijk goed met mij gaat, dat vind ik op dit moment heel belangrijk.”

Of de knappe Tim een bomvolle inbox heeft op Instagram? “Uh, heb je even?”, lacht Tim. “Nee grapje, ik ben er niet heel erg mee bezig. Ik mocht nog niet verraden dat ik er al uit lig, maar ik heb van bepaalde leuke mannen wel een screenshot gemaakt, haha. Dan kan ik daar op een later moment op reageren.”

Andere deelnemers

Een eventuele fling met de andere deelnemers zit er niet in. “We zijn echt een familie. Er is niks gebeurd in de villa, het waren ook totaal niet mijn types”, weet Tim te vertellen. Toch hebben de deelnemers nog altijd contact met elkaar. Zo spreken ze elkaar regelmatig in een groepsapp. “Maar ik heb niet met iedereen contact meer hoor, maar dat is logisch”, weet Tim te vertellen. “Het zijn er twaalf hé, dat zijn er veel.”

Beeld: RTL

Laatste nieuws