Zien: zó ziet de vriend van Big Brothers Liese eruit

De Big Brother-deelneemster heeft een enorm knappe vriend.

Lees ook

Deelneemster Liese Luwel maakte tijdens haar intrede in het Big Brother-huis al meteen een goede indruk. Veel kijkers waren onder de indruk van haar knappe looks. En – hoe kan het ook anders – Liese heeft ook een hele handsome vriend. En zó ziet hij eruit.

Bezet

Heel even dachten kijkers van Big Brother dat er iets opbloeide tussen Liese en Ziko. Niets was echter minder waar. Liese heeft haar hart al verloren aan iemand anders voor ze haar intrede maakte in het huis. De knappe Vlaamse is al een lange tijd gelukkig met Soufyan.

Soufyan is in het dagelijks leven basketballer. En niet zomaar een basketballer, hij speelt in de Belgische Top Division Two voor het team van BT Hasselt. De 26-jarige werkt daarnaast als servicedesk engineer bij een bedrijf dat IT-oplossingen, diensten en consultancy verleent.

Good looking

Soufyan is met zijn 26-jarige leeftijd iets jonger dan de 28-jarige Liese, maar de twee vormen samen een ontzettend knap koppel. En dat laten ze maar al te graag zien met flink wat mooie foto's op Instagram.

Beeld: Big Brother, RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook