Winning Wednesday: 3x Perfect Brows set van Marr Cosmetics t.w.v. €59,90

Doe mee en win!

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x een Perfect Brows set van Marr Cosmetics t.w.v. €59,90 weg.

Perfect brows

Naar buiten met een blotebillengezicht? We don't mind. Als onze wenkbrauwen maar in vorm zitten. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met volle, donkere en prachtig gevormde wenkies. Een beetje wenkbrauwpoeder doet wonderen, maar het kan nóg beter.

De gouden combo die je wenkbrauwen écht voller maken: de Marr Grow Oil en Clear Gel, die samen ook wel bekend staan als de perfect brows kit. Deze vegan en honderd procent natuurlijke producten zorgen ervoor dat de haargroei gestimuleerd wordt. En dat willen we.

Gouden combo

De Grow Oil doet precies wat de naam doet vermoeden, het laat de wimper- en wenkbrauwhaartjes groeien. Daarnaast worden de haren versterkt, hersteld en geconditioneerd. Good to know: je ziet het resultaat al na zes tot acht weken. Als finishing touch gebruik je de Clear Gel, een doorzichtige en verzorgende gel die speciaal ontwikkeld is om de wenkbrauwhaartjes de hele dag in model te houden.

Hoe het werkt? Maak voor het slapen gaan je ogen goed schoon met de Marr Cosmetics Face pads. Breng de Marr Grow oil vervolgens elke avond voor het slapen op wimpers en wenkbrauwen aan en laat de Marr Grow oil goed inwerken tijdens de nacht. Reinig in de ochtend je gezicht opnieuw met de Marr Cosmetics Face pads en breng je brows in vorm met de Clear Gel. Houdt dit vervolgens minimaal zes tot acht weken vol voor het beste resultaat.

Win, win, win

Kun jij niet wachten om met perfecte brows wakker te worden? Dan hebben we goed nieuws voor je. Grazia mag namelijk 3x een Perfect Brows set van Marr Cosmetics weggeven! Deze set bestaat uit 1x de Marr Grow Oil, 1x de Clear Gel en 1x de Marr Cosmetics Face pads.

Wil je kans maken? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Veel succes en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar!

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 3x Perfect Brows set van Marr Cosmetics t.w.v. €59,90″ description=”Doe mee en win!” questions=”%5B%5D” ended_at=”19-1-2021″ terms=””]

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 19 januari. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

Laatste nieuws