Wauw: zó ziet Eloise Bridgerton er in het echt uit

Ze is in het echt een stuk ouder dan haar Bridgerton-personage.

Lees ook

Menig Netflixer heeft Bridgerton in één dag uitgekeken. Niet zo gek, aangezien de serie een kruising is van Downton Abbey en Gossip Girl, én omdat de cast uit tig talentvolle acteurs bestaat. Zo speelt Claudia Jessie de rol van Eloise Bridgerton.

Claudia als Eloise

Bridgerton is een van de populairste series op Netflix. Nadat seizoen één met open armen werd ontvangen, was het geen verrassing dat seizoen twee ook een groot succes werd. Claudia is een van de actrices die ervoor zorgt dat de serie een ware hit is. Voor het kostuumdrama kruipt zij in de huid van de slimme Eloise Bridgerton.

Bridgerton is zeker niet de eerste hitserie waar Claudia aan meewerkte. Zo was ze eerder al te zien in Line of Duty als Jodie en speelde ze de rol van Amelia Sedley in Vanity Fair.

Real life

Claudia is in het echt 32 jaar. Haar karakter in Bridgerton is zeventien jaar. Dat betekent dat Claudia in het echt zo’n vijftien jaar ouder is dan haar personage Eloise.

Enne, in het dagelijks leven hijst Claudia zich niet elke dag in een oogstrelende japon. Ook heeft de actrice een heel ander kapsel dan haar Bridgerton-personage. Benieuwd hoe ze er in het dagelijks leven uitziet? Bekijk hieronder een paar beelden van de actrice.

Claudia-Jessie
Bron: BrunoPress

Seizoen 2

Goed nieuws voor fans van Eloise Bridgerton, want in seizoen twee zien we nog meer van haar avontuurlijke en koppige karakter. Zo zien we haar haar debuut maken in de society, in de hoop dat ze net zo succesvol is op de huwelijksmarkt als Daphne (Phoebe Dynevor). Eenmaal daar weigert ze mee te doen en sluipt ze weg om erachter te komen wie Lady Whistledown is. Gaat ze het geheim ontrafelen? Dat wordt bingen!

Bron: IMDB, Town & Country| Beeld: Bridgerton, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook