Yes! Nieuw seizoen Sex and the City officieel bevestigd

We can't wait!

Een heerlijk nieuwtje op de maandagochtend: Sex and the City krijgt een vervolg. Dit nieuws bevestigde HBO Max aan Amerikaanse media. Enne, wij worden hier héél blij van.

‘And just like that…’

Via Instagram liet Sarah Jessica Parker aka Carrie Bradshaw het heugelijke nieuws weten. “I couldn't help but wonder… where are they now?”, schrijft ze bij de video. Zo laat ze weten dat Sex and the City een nieuw hoofdstuk krijgt met als titel Sex and the City: And Just Like That.

HBO Max maakte bekend dat SATC-personages inmiddels wat jaren ouder zijn en de nodige levenservaring op hebben gedaan. Uiteraard vinden de opnames plaats in New York en kunnen we weer genieten van Carrie, Charlotte York en Miranda Hobbes. Helaas keert Kim Cattrall, die de rol van Samantha Jones speelt, niet terug in het vervolg van de serie.

Nog even geduld

Volgens de streamingdienst is een nieuw seizoen bevestigd, maar laten de afleveringen nog even op zich wachten. Aan het einde van de aankomende lente zullen de opnames starten. We kunnen uiteindelijk tien afleveringen van dertig minuten verwachten. Love it.

Dat Sarah herself ook niet kan wachten tot het nieuwe seizoen van de populaire serie opgenomen wordt, bleek eerder al uit een bericht op Instagram. “Ik ben benieuwd hoe het nu met ze gaat. Ik ben vooral nieuwsgierig omdat de wereld veel veranderd is, zelfs sinds de laatste film, wat betreft technologie, social media, de #MeToo-beweging… Ik denk dat Carrie Bradshaw maar al te graag haar gevoelens en gedachten daarover zou delen”, schreef de actrice.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Sex and the City

Laatste nieuws