doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Tahira: 'Daar is Sonny aan ten onder gegaan'

Tahira doet een boekje open over de spraakmakende deelnemer.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Tahira

Temptation Island: Love or Leave gaat voor Sonny niet bepaald over rozen. Zo was te zien dat Jaydi middels een videoboodschap haar relatie met Sonny verbrak. Iets wat Sonny niet in de koude kleren ging zitten, zo vertelt single Tahira in Temptation Love Therapy.

Andere kant

Tahira vertelt dat de videoboodschap van Jaydi Sonny niet veel goeds heeft gedaan. “Dan zie je die jongen ten onder gaan.. Ik zag een kant die ik nog niet eerder van hem had gezien. En dat is mooi om te zien. Dat klinkt raar, maar die jongen heeft ook gewoon gevoel”, legt Tahira uit.

Connectie

Hoewel Sonny de videoboodschap van Jaydi maar een nare manier vond om hun relatie te beëindigen, snapt Tahira het wel. “Je komt daar toch om uit te zoeken waar je staat en als je ervoor kiest om met Ricky die connectie uit te zoeken, dan is het juist goed dat je het hebt uitgemaakt", aldus Tahira.

Eerder namen Sorelis en Gulcin het nog op voor Sonny. Zij vinden het onterecht dat hij zo te kijk wordt gezet op social media. “Dat vind ik zo naar”, vertelde Gulcin in een video op het YouTubekanaal van Nick Eshuis. “De woorden die hij gebruikt, dat doet hij zelf, daar kan ik niks over zeggen. Maar we hoeven natuurlijk niet iemand te vernederen", aldus Gulcin.

Temptation Island: Love or Leave is elke woensdag om 00:00 te zien op Videoland.