Ronnie Flex openhartig over relatie met Demi de Boer

De rapper geeft een update.

Lees ook

Ronnie Flex is al een tijdje samen met zijn vriendin Demi de Boer. De twee zijn nog steeds dolverliefd op elkaar, zo vertelt Ronnie in een video van 538. Cute!

Relatie

De twee maakten vorig jaar maart bekend een stelletje te zijn. Ronnie's bekende schoonvader, Ronald de Boer, werd destijds meteen aan de tand gevoeld over zijn nieuwe schoonzoon, maar gelukkig leek hij onder de indruk van de rapper.

“Ik had hem al een keer ontmoet. Lieve jongen. Het is nog wat pril, maar ze zijn verliefd. Lekker zo laten gaan en we zien wel waar het schip strandt. Ze zijn beiden nog jong”, aldus Ronald destijds.

Verliefd

Nu, een jaar later, zijn Ronnie en Demi dus nog steeds helemaal gek op elkaar. Al vertelt Ronnie wel in de video van 538 dat hij niet bepaald een romanticus is. “Meer in mijn muziek, dan in real life“, vertelt hij. “Het is niet dat ik zit te wachten thuis met kaarsen. Dat zou ik misschien wel vaker moeten doen.”

Waarom hij dat vaker zou moeten doen? “Zij is gewoon alles wat ik niet ben, zij vult mij aan. Als ik uitslaap, staat zij al klaar om me wakker te maken. En wanneer ik koffie nodig heb, staat-ie bij wijze van spreken al klaar. Ze is enorm zorgzaam”, aldus Ronnie. Aahw!

Bekijk de video hieronder.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook