Déze slimme TikTok-hacks laten je haar voller lijken

Eerlijke TikTok-trend: mensen laten zien hoeveel ze zijn aangekomen tijdens de lockdown

De boodschap is duidelijk: celebrate your body!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
TikTok-trend aangekomen

Niet lang geleden ging er op TikTok een trend rond waarbij mensen hun '2020 glow up' lieten zien. Met een foto uit januari en eentje uit december showden ze hun fit journey. Heel knap, maar voor velen onder ons was 2020 níet zo'n actief jaar. Daarom geven zij nu een tegengeluid aan de glow up met deze nieuwe, realistische TikTok-trend.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Goede voornemens

We zijn nu gelukkig weer aan een nieuw jaar begonnen, want let's be honest: 2020 was een ramp voor de meeste toekomstdromen, goede voornemens en life goals. Gesloten sportscholen, stress en onzekerheid zorgden bij velen voor een aantal extra kilo's.

Dat de zogenoemde 'coronakilo's niets zijn om je voor te schamen, laten deze body positive TikTokkers wel zien. “Vier je lichaam tijdens de pandemie”, schrijft Selena Trevino bij haar video. Ook TikTokker Chloe sluit zich daarbij aan: “Ik waardeer mijn lichaam, omdat het mij door een pandemie heen sleept.” Preach!

Glow down

Met de hashtags #glowdown #normalizeallbodies en #loveyourbody laat deze groep TikTokkers weten dat ze hun lichaam waarderen, ook al zijn er het afgelopen jaar misschien wat kilo's bijgekomen of wat gezonde gewoontes verloren gegaan. Ze showen net als de mensen die aan de glow up challenge meedoen een foto uit januari 2020 en een eerlijke foto uit december 2020. En daar slepen ze volkomen terecht heel wat likes mee in de wacht.

Bekijk enkele video's hieronder:

@selenatrevino

celebrate your body always bc diet culture sucks!!✨ ##loveyourbody ##selflove ##pandemic ##glowup ##allbodiesarebeatiful ##greenscreen

♬ 2020 glow up - Katie Clark
@chloe_xandria

#normalizenormalbodies #bodypositive #bodypositivity #normalizeallbodies #MakeItMagical

♬ 2020 glow up - Katie Clark
@niebsy

#glowupchallenge #glowdowncheck #foryoupage #StrikeAPosay

♬ 2020 glow up - Katie Clark
@kguzzy

That 2020 body like...#2020shitshow ##xyzcba ##ybxcba ##glowup ##glowups ##fyp ##thestruggle ##thishurts ##takeajoke

♬ 2020 glow up - Katie Clark
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');