Babynieuws! Jennifer Hoffman is zwanger

Jennifer Hoffman verbluft volgers met prachtige foto van baby bump

De actrice deelt een stunning foto in lingerie.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman is al een aantal maanden in verwachting van haar eerste kindje – en dat is te zien. De Luizenmoeder-actrice deelt op Instagram een prachtige foto waarop ze in lingerie voor de spiegel poseert.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Inspirerende boodschap

Het zijn de laatste loodjes voor Jennifer, aangezien de actrice in september via Instagram liet weten dat zij al twintig weken in verwachting was. De actrice heeft al een flinke buik en showt dit vol trots op Instagram. Bij deze prachtige foto laat Jennifer weten dat zij deze zwangerschap als iets heel bijzonders beschouwt.

"Ik keek en luisterde laatst samen met mijn vriend naar een meditatie van een man. En die man zei steeds: "Feel how incredible your body is", en toen moest ik steeds glimlachen omdat ik dacht: Man. Je hebt geen idee!"

Fijne zwangerschap

Onlangs gaf Jennifer op Instagram ook al een update over haar zwangerschap. “Het wordt groter en groter”, schreef ze in de caption over haar babybuik. Ook vertelde De Luizenmoeder-actrice dat haar zwangerschap op dat moment zonder problemen verliep.

“Ik ben geen moment misselijk geweest (behalve dan dat ik mannenparfum echt om te kotsen vind, maar dat vond ik ervoor ook al).” Of ze niet zoals bijna elke zwangere vrouw gekke cravings heeft? Dat vond ze zelf wel meevallen. “Heb geen rare cravings gehad, behalve bladerdeeg. Oké oké oké. En pasta. En kaneelbroodjes. En croissantjes. En gevulde speculaas. En goedkope saucijzenbroodjes van een tankstation.” Ach, zelfs wij hebben daar weleens zin in!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');