Glee-collega haalt uit naar Lea Michele

Glee-actrice Lea Michele toont haaruitval na bevalling

De actrice deelt beelden van haar postpartum haarverlies op social media.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Lea Michele

Lea Michele en haar man Zandy Reich werden in augustus 2020 de trotse ouders van hun eerste kindje: zoon Ever Leo Reich. Helaas heeft Lea een aantal maanden na haar bevalling nog steeds last van haarverlies, zo deelt ze op Instagram.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Postpartum haaruitval 

New mommy’s kunnen zo’n drie tot zes maanden na hun bevalling last krijgen van postpartum haaruitval. Lea kan daarover meepraten. Zo deelt de actrice op Instagram dat ook zij hiermee te maken heeft.

The postpartum hair loss is REAL”, schrijft Lea in haar Instagram Stories. Daarbij deelt ze een foto waarop ze haar vasthoudt. Ook deelt ze nog een foto waarop te zien is dat ze in de spiegel naar haar lange lokken kijkt. Ze schrijft erbij dat ze overweegt om haar lokken korter te knippen

Bekijk de foto’s HIER en HIER.

Eerste kindje

Lea ontmoette haar man Zandy Reich op de bruiloft van haar beste vriendin. “Ze zeggen altijd dat je iemand ontmoet als je het niet verwacht”, vertelde Lea hierover aan INSIDER. “We zaten allebei in het deel waar de beste vrienden van het koppel zaten, en wij zaten ook nog eens naast elkaar.”

Lea en Zandy begonnen te daten en in april 2018 verloven ze zich. Op 9 maart 2019 geeft ze haar grote liefde het jawoord. In mei 2020 deelt Lea via Instagram het heugelijke nieuws dat ze in verwachting is van haar eerste kindje en op 20 augustus wordt haar zoon Ever Leo geboren.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');