Fajah Lourens doet boekje open over nieuwe liefde

De actrice en healthgoeroe vertelt dat ze weer aan het daten is.

Lees ook

Fajah Lourens was voor een tijd samen met Daan, maar de twee zijn helaas uit elkaar. In een interview met Shownieuws Podcast vertelt Fajah over de breuk – die bij velen onopgemerkt voorbijging – en doet ze een boekje open over de nieuwe man in haar leven.

Uit elkaar

Presentatoren Dyantha Brooks en Bart Ettekoven vragen in de nieuwste podcastaflevering van Shownieuws Fajah het hemd van het lijf. Al gauw gaat het gesprek over relaties en de liefde. “Er ging een gerucht dat het uit zou zijn met jouw vriend Daan”, begint Bart. “Dat is geen gerucht hoor, dat heb ik gewoon verteld”, reageert Fajah lachend.

De healthgoeroe is al een tijdje single en geeft aan goed in haar vel te zitten. “Ik ben vooral verliefd op mezelf”, vertelt ze openhartig. Toch is Fajah naar eigen zeggen niet helemaal alleen op het moment. “Ik heb wel iemand ontmoet, maar ik ben nog steeds single.”

Daten in coronatijd

“Ik ben gewoon aan het daten”, gaat ze verder. Over de man in kwestie wil Fajah niet al te veel kwijt. “Mag ik hem zelf eerst nog even beter leren kennen?”, grapt ze. Eén ding is duidelijk: de fling tussen Fajah en deze man is nog erg pril.

Of ze bij haar nieuwe vlam een ander gevoel krijgt dan bij haar vorige liefdes? “Ja, dat heb ik wel”, legt ze uit. “Dat samenwonen hoeft van mij allemaal niet. Ik vind het belangrijk om een goede connectie met elkaar te hebben, dat je kunt zijn wie je bent. Maar ook dat je voelt dat er een connectie is, ook al ben je niet fysiek samen.” We agree!

Uit elkaar

De relatie tussen Fajah en Daan is al een tijdje voorbij, maar volgens Fajah hebben veel mensen dit niet meegekregen. “Volgens mij weten heel veel mensen nog niet eens dat mijn vorige relatie voorbij is”, geeft ze aan. Dat vindt ze bijzonder, aangezien ze dit via Instagram heeft laten weten.

In een bericht over Fitness Diaries, een serie waarin Fajah op de voet gevolgd werd, kwam Daan nog veel in beeld. Op Instagram liet ze daarom een aantal weken geleden het volgende weten: “Hebben jullie de nieuwe aflevering van fitness diaries op @dplaynl al gezien? Hier ben ik nog in beeld met Daan, maar inmiddels is onze relatie al een poosje over. Shit happens for a reason.”

Bron: Shownieuws Podcast | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook