doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sonny over videoboodschap Jaydi: ‘Alsof ze het uitmaakte via een appje’ 

Slaat de verveling toe? Dit kun je allemaal doen tijdens de lockdown

We've got you covered.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
lockdown verveling

Heb je inmiddels al je keukenkastjes al schoongemaakt en ben je door je favo Netflix-series heen? No worries. Er zijn ook nog andere dingen die je kunt doen tijdens de lockdown. Wij zetten een aantal leuke to do's en tips voor je op een rij!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Lekker lezen

Niets is zo fijn als jezelf terugtrekken met een goed boek. We kunnen en mogen op dit moment niet de deur uit, dus maak hier vooral gebruik van! Het debuut van Will Dean, de Britse schrijver die diep in de bossen van Zweden ging wonen en daar eigenhandig een huis bouwde voor zijn gezin, laat je als lezer sowieso op het puntje van je stoel zitten. Met De jacht schreef Dean een thriller waar liefhebbers van Scandinavische thrillers van zullen smullen.

Je scoort het boek hier voor 21,99 euro. Veel leesplezier.

TV-avondje op de bank

Het is alweer bijna twintig jaar geleden dat er brand uitbrak op oudejaarsavond in café ’t Hemeltje in Volendam waarbij veertien doden en meer dan tweehonderd gewonden vielen. Voor dit programma spreekt EO-presentator Rachel Rosier met een bijzondere vriendinnengroep die de brand overleefde. Het leven van de toen nog veertienjarige meiden veranderde in één avond compleet. In het programma vertellen de zes vrouwen in alle eerlijkheid (en zelfs met wat Volendamse humor) hoe ze steun vonden bij elkaar en hoe hun leven er nu uitziet. Hoe zij, juist door deze vreselijke en donkere gebeurtenis uit hun leven, samen kracht en inspiratie vonden voor de toekomst. Het is een aflevering vol emotie en veerkracht.

Je bekijkt alle meeslepende afleveringen van De Veerkracht van Volendam, twintig jaar na de brand hier terug.

Dry Januari

Heb jij met jezelf afgesproken dat je de hele maand januari geen glas alcohol aanraakt? Goed bezig! Om de pijn ietwat te verzachten maken we je blij met een heerlijk – en alcoholvrij – cocktail recept. Het hoofdingrediënt is Ceder's alt-gin. Geloof ons: je hoeft geen bartender skills te hebben, want deze drankjes flans je zo in elkaar. Je hoeft de ingrediënten namelijk alleen maar in een glas te gieten. Easy does it.

Benodigdheden:
- 50 milliliter Ceder's Crisp
- 150 milliliter Premium Tonic
- Een aantal flinterdunne stukjes komkommer.

Je shopt een fles Ceder's alt-gin hier.

Shopping time

Voel jij de drang om te gaan shoppen? Grote kans dat je tijdens deze lockdown urenlang kunt scrollen door verschillende webshops. Ben je op zoek naar een killer piece om je garderobe naar een hoger niveau te tillen? Dan weten wij waar je moet zijn. Louis Vuitton lanceerde onlangs in samenwerking met de kunstenaar Urs Fischer een veelzijdige collectie bestaande uit handtassen, ready-to-wear, schoenen en accessoires.

Het uitgangspunt van de samenwerking is de gedurfde herinterpretatie van het iconisch Louis Vuitton Monogram. Het Urs Fischer Monogram is verkrijgbaar in twee kleurvariaties en wordt vertaald op elke creatie. Je shopt de gloednieuwe collectie hier.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');