Samantha de Jong laat van zich horen op Instagram: ‘Knokken en doorgaan’

Na een heftige periode probeert Samantha positief te blijven.

Het zijn moeilijke tijden voor Samantha de Jong. Ze werd onlangs de trotse mommy van Djemino Marco, alleen kwam er kort na de geboorte van de kleine jongen een einde aan haar relatie met Gerrit Smeets.

Turbulente periode

Het was een heftige periode voor Samantha. Naast de breuk met Gerrit, kwam er ook een opvallend nieuwtje naar buiten. Gerrit beweerde namelijk op Instagram dat hij niet de vader is van baby Djemino. Dit zou dan ook de reden zijn van de breuk. Het kind werd zelfs nog vernoemd naar een overleden kleinkind van Gerrit.

Media doken bovenop de situatie van Samantha en Gerrit, maar ondanks alle negativiteit plaatst Samantha flink wat positieve berichten op Instagram.

Positiviteit

“Vallen en opstaan, knokken en doorgaan”, begint ze op Instagram. De blondine deelt bij het bericht een foto van zichzelf waarop duidelijk te zien is dat ze zich goed voelt. In een andere post laat Samantha weten: “Het is een grote chaos middenin de storm, maar zodra je er doorheen bent, krijgt het leven weer vorm.”

De mom laat weten dat ze niet zomaar over zich heen laat lopen. “Voor alle haters: hoe meer jullie praten over mij, hoe meer ik geniet.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws