Love Islands Joan onthult of ze ooit mee zou doen aan Temptation Island

De Islander heeft er een duidelijke mening over.

Lees ook

Een deelname aan Love Island heeft Joan de liefde van haar leven opgeleverd. De Amsterdamse is happily in love met haar Mert. Maar heeft het tweetal ook behoefte om hun relatie te testen in Temptation Island?

Eerlijke mening

In een nieuwe aflevering van Koen's Cocktails vertelt Joan openhartig over haar relatie met Mert. De twee zijn naar eigen zeggen erg verliefd op elkaar en hebben een steady relatie.

“Zouden jullie ooit meedoen aan Temptation Island?”, is Koen zijn vraag dan al gauw. “Nee, never“, begint Joan. “Waarom zouden we dat doen?”

Casa Amor

Al gauw licht de Islander toe dat haar deelname aan Love Island soms voelde alsof ze meedeed aan het programma Temptation Island. “Ik vond Love Island al een halve Temptation Island, vooral met Casa Amor”, lacht Joan. Doelt de Amsterdamse hiermee op de knappe Milan die Joan probeerde te verleiden? Wij denken van wel.

Hoe dan ook: Joan ziet een deelname aan het tv-programma niet erg rooskleurig in. “Ik zou het zonde vinden om je ‘relatie te willen testen’ op Temptation Island.” Duidelijk, Joan!

Beeld: RTL | Video: YouTube (MTV Nederland)

Laatste nieuws

Zie ook