Dít zijn de personages van de Gossip Girl-reboot

Meet Serena en Blair 2.0…

Lees ook

Hey there Upper East Siders, we hebben goed nieuws voor alle Gossip Girl-fans. De reboot van de serie komt steeds dichterbij en langzaam maar zeker leren we de volgende generatie tieners uit Manhattan steeds beter kennen. Dít zijn de namen, key words en looks van de nieuwe cast!

Meer diversiteit

Hoewel er over de storylines nog weinig bekend is, staat één ding vast: we zien straks een veel meer diverse cast op de trappen van The Met zitten. De comeback van Gossip Girl belooft een stuk inclusiever te zijn dan het origineel.

Actrice Savannah Smit, die de rol van Monet de Haan op zich neemt, licht ook alvast een tipje van de sluier: “Eerst dacht ik dat het om een reboot ging, maar het is eigenlijk een verlenging – de vorige personages bestaan al en wij zijn the new kids in town“, vertelt ze aan T&C. “Dat vind ik een geweldig idee, want dat maakt het makkelijk om de serie te moderniseren. Alles voelt heel erg actueel. Er zijn nog steeds socialites en miljardairs, maar we gaan zien wat dat anno 2021 betekent.”

Nieuwe personages

Op het Instagram-account van Gossip Girl zijn in het afgelopen weekend de nieuwe hoofdpersonen van de serie bekend gemaakt. Nu hebben we niet alleen beelden, maar ook namen én mysterieuze sleutelwoorden van de next generation Upper East Siders.

Benieuwd hoe de nieuwe elite van Manhattan eruitziet? Bekijk hieronder de personages:

Bron: Instagram | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws

Zie ook