doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Trend du moment: bucket bags

Déze denimtrend spotten we momenteel overal op Instagram

Wij zijn fan.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
denim Instagram

Trends komen en gaan, maar denim blijft altijd bestaan. Het ene jaar proppen we onszelf in een skinny variant en het andere jaar hijsen we onszelf in een wide leg exemplaar. Benieuwd welke denimtrend we momenteel op Instagram spotten?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Criss cross

Yes, je leest het goed. De criss cross jeans pronkt op dit moment op menig Instagram-feed. Dit exemplaar dankt zijn naam aan haar bijzondere taille. De bovenstukken van de broek worden namelijk schuin over elkaar getrokken, aangezien de knoop zich niet in de tailleband bevindt.

Snap je het nog? Om het je iets duidelijker te maken zetten we een paar van deze knappe exemplaren voor je op een rij. Zo weet je ook gelijk hoe je deze denimtrend het beste kunt combineren.

TikTok-hack

Hijs jij jezelf ook graag in een criss cross denim, maar ben je van plan nog even geen nieuwe kledingstukken aan te schaffen? Dan maak je 'm gemakkelijk zelf. In onderstaande TikTok-video wordt duidelijk hoe je deze Insta-worthy jeans creëert – en je zorgt er ook meteen voor dat die iets te grote broek goed aansluit in je taille. Win-win!

@jera.bean

Had to try this! ##fashionhack ##stylehack ##jeanhack ##jeanhacks ##fashionhacks ##stylehacks ##highwaistedjeans ##highwaistjeans ##momjeans ##styleideas

♬ Crush - Tessa Violet
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');