Nu al het beste nieuws van 2021: alle seizoenen van Grey’s Anatomy staan vanaf vandaag op Videoland

Bingen maar!

Lees ook

Begint die lockdown je ook de neus uit te komen? Dan hebben wij goed nieuws. Videoland maakte onlangs namelijk bekend dat seizoen één t/m zestien van Grey's Anatomy vanaf januari op Videoland verschijnt. Enne, vanaf vandaag kun je alle seizoenen bingen!

Grey’s Anatomy

Juist, je leest het goed. Alle seizoenen – behalve het allernieuwste seizoen – staan vanaf vandaag op Videoland. Dit betekent dat we flink wat uren kunnen vullen met onze favo ziekenhuisserie. En geef toe: dat kunnen we wel gebruiken in deze gekke tijden.

Seizoen 17

Ondanks dit heerlijke nieuws moeten we nog wel even geduld hebben voor we het zeventiende seizoen kunnen kijken. Dit seizoen wordt namelijk op dit moment alleen nog maar in Amerika uitgezonden. Echter, in het verleden maakten we mee dat het over het algemeen een aantal maanden duurt tot het nieuwste seizoen ook in Nederland op de buis verschijnt.

Good to know: niemand minder dan Patrick Dempsey – die de rol van Derek Sheperd also known as McDreamy speelde – is ook weer even te zien in het zeventiende seizoen van de show. Love it.

Bron: Videoland | Beeld: Grey’s Anatomy

Laatste nieuws

Zie ook