Love Islands Raphaella geeft duidelijkheid over verbroken vriendschap met Imen

"It is what it is", legt de Islander uit.

Lees ook

Love Islands Raphaella en Imen waren tijdens hun verblijf in de villa besties. Echter, toen de Islanders terugkeerden naar België en Nederland, was het tweetal na een tijdje ineens niet meer on speaking terms. In een Q&A op Instagram Stories vertelt Raphaella hoe dit zit.

Mattheüs

Raphaella verliet de Love Island-villa vroegtijdig, aangezien haar grote liefde Mattheüs voor Jaimy koos. Eenmaal in Nederland bleek de liefde tussen dit koppel niet voor altijd en de twee verbraken hun relatie. Tot ieders grote verbazing kregen Imen en Mattheüs het plotseling erg gezellig met elkaar – en om deze reden zijn de twee ladies dan ook geen besties meer.

“Ik heb met allebei (Mattheüs en Imen, red) geen contact meer”, begint Raphaella op Instagram Stories. “Ik denk dat iedereen ook wel weet waarom, maar ik heb geen zin om er een enorm drama van te maken (…) It is what it is, alles gebeurt met een reden.”

Pijnlijk

Onlangs deelden Mattheus en Imen op YouTube een video waarin zij vertelden of de twee vrienden zijn of een relatie hebben met elkaar. Via Instagram kreeg Raphaella de vraag of ook zij er op deze manier moest achter komen wat er speelde tussen de Islanders. “Yep”, reageert ze.

Het lijkt ook Raphaella te verbazen dat het op deze manier moest gaan, aangezien de Islander grapt met de songtekst “That's just the way it is”, op de achtergrond. Enne, echt verdrietig lijkt ze niet te zijn. In een van de volgende vragen laat Raphaella weten: “Het gaat gewoon supergoed met mij.” You go girl.

Beeld: RTL, Instgram

Laatste nieuws

Zie ook