Echte Gooische Moeder Pauline openhartig over IUI-behandelingen: ‘Ik word van die hormonen geen leukere vrouw’

Pauline spreekt openhartig over haar kinderwens.

Pauline Wingelaar wil dolgraag nog een derde kindje. De Gooische mom heeft er absoluut geen moeite mee om over haar kinderwens te praten – zo bleek al tijdens het eerste seizoen van Echte Gooische Moeders. In gesprek met Het Algemeen Dagblad vertelt Pauline hoe het nu met haar gaat.

Glazen bol

Al tijdens het eerste seizoen van Echte Gooische Moeders onderging Pauline haar eerste IUI-behandeling waarbij zaadcellen kunstmatig de baarmoeder worden ingebracht. Momenteel is ze bezig met haar vijfde – van de maximaal zes – IUI-behandeling. De mommy van twee kinderen zou er dolgraag nog een derde bij willen, maar weet niet of deze wens ook haalbaar is. “Ik zou zo graag een glazen bol willen hebben, om te weten of de inspanningen uiteindelijk worden beloond of niet.”

De volgende poging zou een IVF-traject zijn, maar Pauline is er nog niet helemaal over uit of ze dit ook aan wil gaan. “Ik word van al die hormonen geen leukere vrouw voor mijn man of moeder voor mijn twee zoons”, legt ze uit. “Nu schuif ik de beslissing liever voor me uit.”

Tweede seizoen

Pauline heeft er absoluut geen moeite mee om over haar kinderwens te praten – zo bleek al tijdens het eerste seizoen van Echte Gooische Moeders. Ze vindt het juist enorm belangrijk om over onder andere haar IUI-behandelingen te praten.

Zo geeft ze zelf aan: “Iedereen zit daar met z'n ziel onder z'n armen, terwijl ik merk dat het zo fijn is om te praten met lotgenoten.” De blondine lijkt met deze uitspraken te hinten op een tweede seizoen van de populaire serie. Of dit nieuwe seizoen er echt gaat komen? Let's hope so!

Bron: Het Algemeen Dagblad | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws