Hilarisch: Tabitha deelt eerlijke post over zwangerschap

Tabitha laat zien dat haar zwangerschap niet alleen maar over rozen gaat.

Lees ook

Zangeres Tabitha is al een tijdje in verwachting van haar eerste kindje. Ze deelt op Instagram regelmatig foto's van haar prachtige baby bump, maar wil haar volgers ook laten weten dat ze heus niet altijd perfect voor de dag komt.

Eerlijke foto’s

Tabitha deelt een reeks foto's in een Instagram-post die volgens haar de werkelijkheid goed weergeven. De eerste foto is een stunning foto van de zangeres inclusief baby bump. “Oh wat ben je mooi zwanger, je straalt helemaal”, schrijft ze vervolgens bij de foto. Waarna er al gauw een dikke disclaimer volgt.

“NOUUU MEITTTTT, zo lig ik er zes dagen van de week bij”, gaat ze verder. Achter de perfecte foto volgt namelijk een reeks eerlijke foto's van de zangeres in joggingpak, make-uploos en met een lekker warrige haardos. We love it, Tabitha!

Eerste kindje

Via Instagram maakte Tabitha een tijdje geleden bekend dat zij en haar lover Mauron in verwachting zijn van hun eerste kindje. “From love you were created, with love you will grow. In love we'll be waiting, to forever hold you close”, schreef Tabitha bij de foto. Op de zwart-witfoto is te zien hoe zij en hubby Mauron haar babybuik vasthouden. Het stel is al meer dan drie jaar dolgelukkig samen.

Enne, de oplettende Instagram volger ziet niet alleen dat Tabitha in verwachting is (duh, obviously), maar weet ook het geslacht van de baby te ontdekken. In de locatie schreef de zangeres namelijk: “It's a Girl.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook