Het lijkt erop dat dít de trouwdatum van Monique Westenberg en André Hazes wordt

Deze datum heeft voor André namelijk een hele bijzondere betekenis.

Het is nog maar kortgeleden dat André Hazes zijn grote liefde Monique Westenberg ten huwelijk vroeg. Hoewel een huwelijk in coronatijd niet echt mogelijk is, lijkt het erop dat het liefdeskoppel al druk bezig is met het plannen van de wedding. Of de datum al vaststaat? Volgens sommige media wel.

Planning

Trouwen in coronatijd gaan de twee sowieso niet doen, aangezien André het feest groots wil aanpakken. Monique wil daarentegen liever een klein feestje houden. Hoe dan ook: de twee zijn het in ieder geval wel eens over de trouwlocatie. Het huwelijk gaat namelijk niet in Nederland plaatsvinden, zo wist André onlangs te vertellen aan RTL Boulevard.

Naar eigen zeggen ziet André een huwelijk op het strand wel zitten en ook Monique vindt dit volgens de zanger geen slecht idee.

Trouwdatum

De twee moeten nog flink wat geduld hebben tot de coronamaatregelen in ons land – en de omringende landen – versoepeld worden. Maar dat zou volgens verschillende media geen issue hoeven zijn. Het zou namelijk kunnen dat Monique en André al een bijzondere datum in gedachten hebben…

Op 14 oktober 2021 is het precies dertig jaar geleden dat André Hazes senior en Rachel elkaar het jawoord gaven. Op deze datum kan het coronavirus (hopelijk) niet te veel roet meer in het eten gooien, en kunnen de twee genieten van een groot feest. De twee hebben de trouwdatum zelf nog niet bevestigd. Dus, to be continued…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws