Hilarisch: Chantal Janzen beleeft bijzonder moment tijdens toiletbezoek

Déze heerlijke programma's zijn vanaf 1 januari op tv te zien

Wij gaan ons zeker niet vervelen in 2021.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
tv-programma's

In het nieuwe jaar hoeven we ons zeker niet te vervelen, want er verschijnen genoeg leuke programma's op de buis. Hieronder lees je wanneer je favoriete programma's – alles van Wie is de Mol? tot Big Brother – beginnen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Wie is de Mol?

In 2020 werden we al verrast met een extra seizoen, en ook 2021 beginnen we goed. Dit keer reist presentator Rik van de Westelaken met de tien kandidaten af naar het prachtige Tsjechië om achter één vraag te komen: "Wie is de mol?"

Vanaf zaterdag 2 januari om 20.30 uur op NPO 1.

Weet ik Veel

Wil jij je kennis weleens onder de loep nemen en ben jij bloedfanatiek? Dan moet jij zeker naar Weet ik Veel kijken (en meedoen via de app!). In deze wekelijkse kennisquiz nemen drie bekende Nederlanders het op tegen honderd studenten en álle thuisspelers. De winst gaat naar het goede doel. Niemand minder dan Beau van Erven Dorens presenteert deze spannende quiz.

Vanaf zaterdag 2 januari om 20.00 uur op RTL 4.

40 jaar TV Show

Op 6 november 1981 presenteerde Ivo Niehe voor de allereerste keer zijn TV Show. Aan het begin van 2021 viert hij zijn 40-jarige jubileum met een reeks terugblikken en hoogtepunten.

Vanaf zondag 3 januari om 21.25 uur op NPO 1.

Beat the Champions

In 2021 verschijnt er een gloednieuw programma op de buis: Beat the Champions. In deze spelshow staat Chantal Janzen kandidaten bij die het opnemen tegen de doorgewinterde 'champions'. Dit zijn vijf veelweters die het hen erg moeilijk gaan maken. Wie een champion weet te verslaan kan duizenden euro's winnen. Die jackpot kan zelfs oplopen tot 50.000 euro. Ka-ching!

Vanaf zondag 3 januari om 20.00 uur op RTL 4.

RTL Exclusief

Nóg een talkshow, maar dan net ietsje anders. In RTL Exclusief wordt een echte talkshow nagebootst. Beau van Erven Dorens is de presentator en interviewt Martine Sandifort, Remko Vrijdag en Kasper van Kooten die verschillende bekende Nederlanders persifleren.

Vanaf zondag 3 januari om 21.15 uur op RTL 4.

Big Brother

Veertien jaar hebben we er op moeten wachten: een nieuw seizoen van Big Brother. Een groep mensen verblijft enkele maanden samen in een huis. Een huis met tientallen camera's en microfoons, dat dan weer wel. Uiteindelijk blijft er één iemand over: de winnaar die er met een flinke geldprijs vandoor gaat. Wij kunnen niet wachten op alle drama!

Maandag 4 januari om 20.30 uur op RTL 4, daarna iedere werkdag om 21.30 uur op RTL 5.

Married at First Sight

Ons favoriete huwelijksprogramma Married at First Sight is ook weer in zicht. In dit programma stappen kandidaten met elkaar in het huwelijksbootje, zonder dat ze elkaar ook maar één keer gezien hebben. Pas nadat ze getrouwd zijn, kunnen ze elkaar pas leren kennen. De stellen worden niet zomaar bij elkaar gezet, maar zijn samengesteld door een team van professionals. Op papier lijken ze dus bij elkaar te passen, maar werkt hun huwelijk ook in het echt zo goed?

Vanaf dinsdag 5 januari om 20.30 uur op RTL 4.

DNA Onbekend

Is mijn vader eigenlijk wel mijn echte vader? Zijn mijn broers wel echt mijn familie? In DNA Onbekend helpt Dionne Stax mensen voor eens en altijd een eind te maken aan een leven vol onduidelijkheden en ontkenningen. Samen ontrafelen ze familiegeheimen door een DNA-onderzoek te doen.

Vanaf dinsdag 4 januari om 20.35 uur op NPO 1.

De perfecte verbouwing

Van een bouwval naar een prachtwoning. Sommige mensen zien het zó voor zich, terwijl anderen niet veel verder kunnen kijken dan de oude kozijnen en lelijke vloerbedekking. In De perfecte verbouwing krijgen deelnemers de kans om door middel van virtual reality naar verbouwingen van hun huis te kijken. Met een VR-bril op krijgen ze twee verschillende ontwerpen te zien waaruit ze kunnen kiezen. Vervolgens geven ze de verbouwing volledig uit handen en zien het eindresultaat pas als alles helemaal klaar is.

Vanaf woensdag 6 januari om 20.30 uur op RTL 4.

De slechtste chauffeur van Nederland

Een ramp in fileparkeren? Laat je de motor nogal eens afslaan? Gelukkig kan het altijd nog erger, zoals we in De slechtste chauffeur van Nederland geregeld zien. John Williams geeft opnieuw – met gevaar voor eigen leven – een paar slechte chauffeurs de kans om hun rijstijl te beteren. Bij andere programma's wil je er vaak zo lang mogelijk in blijven, maar hier wil je eigenlijk zo snel mogelijk naar huis gestuurd worden. Anders word jij gekroond tot de slechtste chauffeur van Nederland. Niet iets om trots te zijn...

Vanaf woensdag 6 januari om 20.30 uur op RTL 5.

De K van Karlijn

In deze achtdelige miniserie volgen we Tjitske Reidinga als Karlijn, een gewone Nederlandse vrouw die in een bloemenwinkel werkt, een kind heeft en dan onverwacht heel ziek wordt. Ze krijgt namelijk de diagnose borstkanker. De gedachte dat het weleens fout zou kunnen aflopen, vermijdt ze met humor en ironie.

Vanaf woensdag 6 januari om 20.30 uur op NET 5.

Hart in Aktie

In Hart in Aktie steekt Wendy van Dijk opnieuw mensen die het hard hebben verdiend een hart onder de riem – geheel coronaproof. Om mensen nóg beter te verrassen, zet ze dit seizoen zelfs een verborgen camera in.

Vanaf woensdag 6 januari om 21.30 uur op SBS 6.

Flikken Maastricht

In 2021 beginnen we alweer aan het vijftiende seizoen van deze bloedstollende politieserie. In de eerste aflevering wordt duidelijk of Victor Reinier de spannende cliffhanger overleeft en zien we hoe Eva ontkomt aan de vrouwenhandelaren van Virtus et Justitia.

Vanaf vrijdag 8 januari om 20.30 uur op NPO 1.

Verborgen verleden

In Verborgen verleden proberen acht bekende Nederlanders te achterhalen van welke voorouders zij afstammen en hoe deze voorouders geleefd hebben. In de eerste aflevering bijt Ronald de Boer het spits af. Simone Kleinsma, Geert Mak, Diederik Ebbinge en Paul de Leeuw volgen hem op.

Vanaf zaterdag 9 januari om 20.35 uur op NPO 2.

Matthijs gaat door

De ultieme talkshowpresentator van Nederland is back. Matthijs van Nieuwkerk komt met een gloednieuw, gevarieerd zaterdagavondprogramma. Hierin staan humor, muziek en andere verrassingen centraal. Wij zijn benieuwd!

Vanaf zaterdag 9 januari om 21.35 uur op NPO 1.

Bankgiro Miljonairs

De onverwoestbare spelshow met Robert ten Brink gaat alweer 21 jaar mee. Uit veertig spelers wordt steeds één kandidaat gekozen die vijftien antwoorden verwijderd is van een miljoen euro. Klinkt makkelijk, maar zelfs met drie hulplijnen is dat een pittig klusje.

Vanaf zaterdag 9 januari om 21.40 uur op RTL 4.

Humberto

Ook hem hebben we even moeten missen: Humberto Tan. Binnenkort is hij terug op de buis met zijn eigen talkshow: Humberto. Op zondag sluit hij in een ontspannen sfeer de week af met prominente gasten en kijkt hij al voorzichtig vooruit. Ook (live) muziek staat natuurlijk weer centraal.

Vanaf zondag 10 januari om 22.15 uur op RTL 4.

De TV kantine

Ook in 2021 duiken Carlo Boszhard en Irene Moors weer de verkleedkist in voor een nieuw seizoen van De TV kantine. Wij kunnen niet wachten om te zien wie ze allemaal op de hak nemen.

Vanaf donderdag 14 januari om 20.30 uur op RTL 4.

Dit was het nieuws

Dit jaar viert het satirische nieuwsprogramma met Harm Edens maar liefst drie mijlpalen: het 25-jarige bestaan, het 40e seizoen en op 11 februari de 250e aflevering. Het is wel even schakelen, want voor het eerst is het programma op een donderdagavond te zien.

Vanaf donderdag 14 januari om 21.30 uur op NPO 1.

Wie ben ik?

Ons favoriete raadspelletje maakt zijn comeback op de buis. In dit seizoen probeert Caroline Tensen de teamcaptains Ruben Nicolai en Tijl Beckand in bedwang te houden, terwijl ze samen met hun gasten weer mogen raden wie, wat of waar ze precies zijn.

Vanaf donderdag 14 januari om 21.30 uur op RTL 4.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');