Zien: zo zien de knappe zoon en dochter van Hugo de Jonge eruit

De minister deelt af en toe een foto van zijn kinderen op Instagram.

Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge zien we bijna dagelijks op tv. De minister verscheen in flink wat corona-persconferenties, maar over zijn privéleven deelt hij niet veel. Echter, op Instagram deelt hij zo nu en dan een foto van zijn knappe zoon en dochter.

Kinderen

Hugo is al een lange tijd samen met zijn vrouw Mireille. De twee leerden elkaar namelijk al kennen op de middelbare school. Samen met Mireille heeft de minister twee kinderen, zoon Ismael (15) en dochter Sarah (13). Al eerder liet dochter Sarah in een aflevering van Rooijakkers over de vloer weten wat ze van het beroep van haar vader vindt.

“Als ik ’s ochtends op mijn telefoon swipe zie ik meteen al vier keer het hoofd van mijn vader staan, dan denk ik: ook goedemorgen. Ik vind het wél leuk om dingen eerder te horen. Dan praten ze erover in de groepsapp en denk ik: wist ik al”, legde ze uit.

Goede genen

Ook vertelde Sarah onlangs in een interview met NOS alles over haar inmiddels enorm bekende vader. Tijdens het gesprek vertelde Sarah ook een grappig detail over de looks van haar vader. Zo maakten flink wat mensen op TikTok video's van Hugo, aangezien hij er voor een man van zijn leeftijd ontzettend good looking uit zou zien. Iets wat Sarah absoluut niet kon begrijpen. “Het is gewoon mijn vader”, legde ze uit.

Toch weten we één ding zeker: de goede genen zitten duidelijk in de familie. Het stel heeft een ontzettend mooi gezin. Enne, je bekijkt de foto's hieronder:

Bron: NOS | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws