Tenenkrommend: deze deleted scene uit Love Actually is te bizar 

Wij snappen dat de scène uit de film werd geschrapt. 

Lees ook

Voor velen is de film Love Actually rond de feestdagen vaste prik. En hoewel de meesten de film kunnen dromen, behaalde een scène de film niet en wij snappen wel waarom.

Vliegveldscène

In Love Actually komen verscheidene verhaallijnen samen en het aandoenlijkste verhaal is toch wel die van jongetje Sam.

Het Britse jochie heeft een enorme crush op de Amerikaanse Joanna en hij haast zich met zijn stiefvader naar het vliegveld van Heathrow om haar hopelijk nog even te zien voordat ze weer vertrekt naar The States.

Backflip

In de film zien we hoe Sam zich naar de terminal haast, maar deze scène zou er oorspronkelijk heel anders uitzien. In de uiteindelijke versie rent hij langs de beveiliging en springt hij over een van hen heen. Maar eigenlijk zou hij een zeer indrukwekkende backflip uitvoeren om over de beveiliger heen te springen.

De makers van Love Actually hadden eerst in gedachten dat de jonge drummer een getalenteerde turner zou zijn. Op het vliegveld zou hij zijn gymnastische talent tonen door indrukwekkend over de beveiliger te springen.

Niet zo heel gek, zou je denken. Ware het niet dat de body double van Sam een man is die véél groter is dan het jongetje, gespeeld door Thomas Brodie-Sangster.

Geschrapt

Regisseur Richard Curtis lichtte later nog toe dat het ging om een erg ruwe montage. Mocht de scène de film wel hebben gehaald, zou het volgens hem nog flink ge-edit worden.

Uiteindelijk koos de regisseur er toch voor om de scène te schrappen. Desalniettemin is het toch leuk om even te bekijken.

Beeld: Love Actually | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook