doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Babynieuws! Rose Bertram in verwachting van tweede kindje

Rose Bertram en Gregory van der Wiel onthullen geslacht tweede kindje

Het gezinnetje onthult het geslacht in een video op Instagram.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Rose Bertram Gregory van der Wiel

Rose Bertram en Gregory van der Wiel maakten onlangs bekend dat zij een tweede kindje verwachten. In een nieuwe video op Instagram maakt het stunning gezinnetje bekend of dochter Naleya een broertje of een zusje gaat krijgen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Gender reveal

"Ik wilde de video die we voor onze vrienden en familie hebben gemaakt met jullie delen", begint Rose op Instagram. Op de video zien we Gregory, Rose en Naleya op de bank zitten met een grote ballon. Dochtertje Naleya krijgt de taak om de ballon kapot te prikken. "Je gaat er nu achter komen of je een broertje of zusje krijgt", vertelt Rose aan haar dochter.

Rose laat vervolgens weten dat ze deze video ook met al haar volgers wilde delen, om het geslacht van hun nieuwe blessing bekend te maken. Enne, dat geslacht wordt duidelijk zodra de ballon kapot knap. De twee verwachten nóg een dochtertje!

Onthulling

Een korte tijd geleden maakte Rose via Instagram bekend dat zij opnieuw in verwachting is. Het topmodel deelde dit met een prachtige foto van haar baby bump. "Ik kan dit niet langer geheim houden. Zó blij dat Naleya een grote zus wordt", schreef Rose bij de foto op Instagram.

Op de foto was duidelijk te zien dat Rose al een prachtige baby belly had. De exacte datum waarop het model is uitgerekend maakte ze niet bekend, maar in de reacties speculeerden volgers erop los. "Ik denk dat ze al bijna op de helft van haar zwangerschap zit", reageerde een volger destijds. Spannend!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');