Love Islands Imen en Mattheüs geven duidelijkheid over relatiegeruchten

Hmmm...

Onlangs draaide de geruchtenmolen overuren. Love Islands Mattheüs en Imen werden meerdere malen samen gespot op Instagram Stories en reageerden met flink wat hartjes onder elkaars Instagram-foto's. Of de twee een happy couple zijn? Dat leggen ze eindelijk uit.

Knuffelbuddy’s

In een video op het YouTube-kanaal van Imen geven de twee antwoord op een aantal prangende vragen van hun volgers. Eén van deze vraag gaat – uiteraard – over het liefdesleven van het duo.

“De regel in België luidt: 'Je mag maar één knuffelcontact hebben'”, begint Mattheüs. “Aangezien ik voor verschillende samenwerkingen veel in Nederland moet zijn, is Imen mijn knuffelcontact hier”, gaat de Islander verder. De twee vallen vervolgens lachend in elkaars armen.

Onduidelijk

“We hebben ervoor gekozen om elkaar vaker te zien, omdat we heel veel samen moeten doen. Dat is onze keuze”, vult Imen aan. De twee kijken elkaar vervolgens aan en schieten opnieuw in de lach. Al met al wordt er flink wat gelachen – wat voor ons een hoop onduidelijkheid schept. Zijn de twee enkel vrienden óf zit er toch iets meer achter? We don't know.

Ook in de reacties laten volgers weten dat ze het tweetal niet helemaal goed begrijpen. “Wat een awkward video”, klinkt het dan ook in de reacties. Hoe dan ook: de twee hebben het in ieder geval enorm gezellig met elkaar.

Bron: YouTube (Imen Dirie) | Beeld: RTL

Laatste nieuws