Linda de Mol springt in de bres voor Bridget Maasland

De presentatrice neemt het op voor Bridget.

Lees ook

Het was een pittig jaar voor Bridget Maasland. De presentatrice kon na een kortstondige relatie met André Hazes op bakken kritiek rekenen. Ook Linda de Mol is dit niet ontgaan. In Linda's Wintermaand neemt de presentatrice het op voor Bridget.

André Hazes

Zanger André en advocate Natacha Harlequin namen plaats op de bank in de nieuwste aflevering van Linda's Wintermaand. Linda kaart tijdens het gesprek met André de korte relatie met Bridget aan. “Er was een korte relatie met een bekende presentatrice. Het begint met een B en het eindigt met 'ridget'”, begon Linda tijdens de uitzending.

André verliet destijds Monique Westenberg omdat hij op dat moment van zijn leven een relatie met Bridget enorm zag zitten. “Mo en ik gingen al maanden niet lekker. We waren nog niet echt uit elkaar, maar ik zat op een gegeven moment op de bank en zei: 'Als jij niet kan leven met hetgeen wat mij gelukkig maakt, dan moeten we stoppen”, hiermee doelde André op zijn liefde voor alcohol – iets wat er bij Monique niet in ging.

Zondebok

“Toen ontmoette ik iemand die ook best wel zo'n leefstijl had en ook genoot van een glaasje wijn en gezelligheid. Ik dacht: dit is het walhalla, ik kan zijn wie ik echt ben”, gaat hij verder. De relatie tussen André en Bridget bleek niet van lange duur en uiteindelijk keerde de zanger terug naar Monique.

Media zaten bovenop het privéleven van de zanger, en dat is ook Linda niet ontgaan. “Wat ik wel een beetje sneu voor Bridget vond, was dat zij voor mijn gevoel een beetje de zondebok was. Iedereen deed zo negatief van: 'Ja, wat wil je dan met zo'n jonge jongen?' En toen dacht ik: Ja, daar was jij toch ook bij? Het leek net alsof zij meer negativiteit over zich heen kreeg dan jij”, legt Linda uit.

Waarna André toegeeft: “Sommige dingen waren misschien wel terecht, maar je kunt iets zeggen of iets zéggen. Het was echt een hele heftige tijd, ook voor haar, absoluut.”

Bron: Veronica Superguide | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook