doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

‘Kwal’ Ricky reageert op beledigingen van Temptation-Sonny

Dít is alles wat we weten over het nieuwe koppel van Temptation Island: Love or Leave

Om deze reden doet het gloednieuwe koppel mee aan het programma.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kevin Eva

Het Temptation Island-avontuur van Sorelis en Gulcin zat er halverwege het seizoen al op. Het dolverliefde – én verloofde – stel maakte plaats voor een gloednieuw koppel. Kevin en Eva besloten het liefdesavontuur aan te gaan. Maar waarom eigenlijk?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

De fout in gegaan

De 27-jarige Kevin en negentienjarige Eva leerden elkaar kennen op een festival en zijn sindsdien al anderhalf jaar dolgelukkig met elkaar. De twee spenderen flink wat tijd samen en wonen samen onder één dak. Hoewel dit tot dusver als rozengeur en maneschijn klinkt, gaat hun relatie niet altijd over rozen.

Zo liet Kevin weten dat hij een keer de fout in is gegaan – namelijk met zijn ex. Dit slippertje gebeurde terwijl Eva op reis was in Thailand. Hoewel de twee door deze fout geen einde aan hun relatie hebben gemaakt, heeft het wel gezorgd voor flink wat vertrouwensproblemen.

Altijd samen

Op zowel de Instagram-pagina van Kevin als Eva is te zien dat de twee maar weinig feestjes en festivals overslaan. De twee zijn erg veel samen, maar dat is niet zonder reden. Om te voorkomen dat Kevin opnieuw de fout in gaat, laten de twee elkaar niet met rust. En dat doet uiteraard niet veel goeds voor hun relatie.

Hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave moet er dan ook voor zorgen dat Eva Kevin weer voor 100 procent kan vertrouwen. To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');