Chrissy Teigen deelt emotionele foto van postpartum buik na miskraam

Haar lichaam herinnert het model naar eigen zeggen elke keer aan ‘alles wat had hunnen zijn’. 

In oktober verloren Chrissy Teigen en John Legend hun derde kindje Jack, vlak nadat hij geboren werd. Op Instagram deelt Chrissy nu een kwetsbare foto en staat ze erbij stil dat ze nooit meer zwanger zal worden.

Postpartum buik

“Hoewel ik niet langer zwanger ben, herinnert elke blik in de spiegel me aan alles wat had kunnen zijn”, schrijft Chrissy bij de foto, waarop ze haar postpartum buik laat zien.

Dat haar buik zijn oude vorm nog niet terug heeft, doet haar pijn. “Ik heb geen idee waarom ik nog steeds deze bump heb, honestly. Het is frustrerend. Maar ik ben trots op waar deze reis mijn lichaam en geest op andere manieren naartoe bracht.”

Nooit meer zwanger

Chrissy blikt kort terug op zwanger zijn. Het model schrijft hoe erg ze daar altijd van genoot en vindt het verdrietig dat ze het nooit meer zal ervaren. “Ik hou van zwanger zijn, zo ontzettend veel, en ik word er verdrietig van dat ik dat nooit meer zal zijn.”

In de Instagrampost van Chrissy blijkt ook maar weer hoe zo’n sterke vrouw ze is. “Ik heb geluk met twee fantastische little ones die elke dag weer doorgroeien tot grote kleine mensen. Anyhoo, love u guys.”

Openlijk spreken over nasleep

Het is niet de eerste keer dat Chrissy zo openlijk over het verlies van haar kindje spreekt. Eind oktober bedankte ze haar fans voor alle steun met een emotionele post: “Ik wil iedereen bedanken die aan ons heeft gedacht en ons lieve berichten heeft gestuurd. We hebben zoveel geluk met jullie in ons leven.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws