Wait, what?! Dus zó hoor je de verlichting in je kerstboom op te hangen

Dankzij déze gouden tip heb je nooit meer last van spinnen in huis

Dit simpele trucje gaat je sowieso helpen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
tip spin

Spinnen, zijn toch echt wel de grootse nachtmerrie van velen. Krijg jij de kriebels van die kleine beestjes en wil je liever geen doodsangsten meer uitstaan in je eigen knusse huis? Wij hebben een oplossing.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Wondermiddeltje

Geloof ons: door dit recept zal geen spin meer een stap in jouw huis zullen zetten. Vul een spray-flesje met water en voeg vervolgens een aantal druppels pepermuntolie toe.

Schud het mengsel gedurende een minuut en je anti-spinnen wondermiddel is klaar. Spuit het goedje rond alle kozijnen, deuren (binnen en buiten), scheurtjes in de muren en het plafond. Het achtbenige insect vindt het goedje zó vies dat ze sowieso op grote afstand blijven.

Lekker ruiken

Je hoeft niet dagelijks het hele huis te voorzien van een flinke hoeveelheid pepermuntolie. Eén keer in de week sprayen is genoeg. Je zou wellicht in de zomer een keertje extra kunnen sprayen om de spinnen weg te houden uit je huis.

Behalve dat je geen last meer hebt van ongevraagde gasten, gaat je huis ook nog eens enorm fris ruiken van de spray. Win-win situatie, dus!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');