Hilarisch: dít gaf Meghan Markle aan prins William tijdens haar eerste royal kerst

Wij zien het al voor ons.

Lees ook

De Britse royals houden wel van een geintje. De leden van het Britse koningshuis geven elkaar tijdens kerst dan ook voornamelijk betaalbare, grappige cadeautjes. Meghan Markle besloot tijdens de eerste kerst die ze bij haar schoonfamilie vierde meteen mee te doen aan deze traditie.

Hilarisch cadeau

Meghan kwam met een origineel cadeau op de proppen tijdens haar eerste royal Christmas. Zo gaf ze prins William een lepel waarin de woorden cereal killer waren gegraveerd. Journalist Omid Cobie, die de biografie Finding Freedom schreef, meldt in zijn boek dat Meghan met dit cadeau punten scoorde bij haar zwager en de rest van haar schoonfamilie.

De voormalig Suits-actrice had ook voor koningin Elizabeth een presentje meegenomen. Zo meldde de Daily Star Online dat Meghan een zingende speelgoedhamster voor the queen had gekocht. Naar verluidt vond de koningin dit cadeau ‘hysterisch’ leuk.

Gekke kerstcadeaus

In het verleden gaven de royals elkaar al vaker gekke kerstcadeaus. Zo zou Kate Middleton haar zwager Harry – in de tijd dat hij nog vrijgezel was – een keer een grow your own girlfriend-kit hebben gegeven.

Harry gaf koningin Elizabeth op zijn beurt een keer een badmuts waarop de tekst Aint life a b*tch pronkte. Prins William gaf de koningin dan weer een serviesset van Winnie the Pooh.

Dit jaar spenderen Harry en Meghan hun kerst niet bij de andere royals vanwege het coronavirus. Naar verluidt hebben Meghan en Harry hun kerstcadeaus dan ook opgestuurd naar William en Kate.

Bron: Just Jared, Express  | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook