doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Ai: flinke tegenvaller voor vriend Maxime Meiland

Montana Meiland en Dirk Hoogstraten zetten grote stap in relatie

Het stel gaat een bijzonder jaar tegemoet.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Montana Meiland en vriend Dirk

Montana Meiland en haar vriend Dirk Hoogstraten mogen dan al wel 5 jaar samenzijn, maar onder een dak woonden ze niet. Daar komt binnenkort echter verandering in. Het stel gaat namelijk samenwonen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Samenwonen

“Dirk en ik zijn op zoek naar een huis”, vertelde Montana over haar plannen voor 2021 aan weekblad Weekend. Echt veel schot zit alleen nog niet in de zaak. “Het is alleen een lastige tijd. Huizen zijn duur én vaak snel verkocht.”

Dirk en Montana zijn al een lange tijd samen, maar woonden nog niet onder hetzelfde dak. De 26-jarige vond zich daar eerder namelijk nog te jong voor. Montana is overigens niet van plan om in hetzelfde dorp als haar ouders neer te strijken. “We kijken hier in de omgeving: de bollenstreek, Leiden, Voorschoten, in die contreien. Dirk en ik zitten heel erg op één lijn met wat we willen.”

Neefje of nichtje voor Claire?

Of de twee meteen een huis zoeken waar ze een gezin kunnen stichten? Daar lijkt het niet op. Montana geeft aan dat ze geen kinderwens heeft. “Ik wil geen kinderen. Dat Claire er is, dat is wel leuk, maar ik heb er geen haast mee."

De 26-jarige geeft aan dat ze momenteel bezig is met veel andere dingen. “Ik heb het heel druk met mijn winkel en dat vind ik lekker.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');