Zien: zó ziet Olivia Olson uit Love Actually er nu uit

Olivia speelde Joanna, de love interest van de jonge Sam.

Olivia Olson wist All I Want For Christmas misschien wel mooier te zingen dan Mariah Carey herself. De toen elfjarige bracht dit lied als Joanna ten gehore in de populaire kerstfilm Love Actually. Inmiddels is Olivia 30 jaar en ziet ze er heel anders uit.

Baby love

In Love Actually staat – hoe kan het ook anders – de liefde centraal. In de film is onder andere te zien dat de jonge Sam, gespeeld door Thomas Brodie-Sangster, tot over zijn oren verliefd wordt op de getalenteerde Joanna.

Helaas gaat Joanna bijna naar Amerika verhuizen, dus wil hij voor die tijd indruk maken op zijn grote liefde. En (spoiler) dat lúkt hem!

Stemactrice

Het is inmiddels ongeveer twintig jaar geleden dat Olivia samen met Thomas op de set van Love Actually stond. En in die tijd is er veel veranderd. Inmiddels is Olivia 30 jaar. Na Love Actually ging ze aan de slag als singer-songwriter en stemactrice. Ze sprak onder andere de stem van Vanessa Doofenshmirtz in de tekenserie van Phineas and Ferb.

Ook is ze te horen als Bliss in de tekenserie The Powerpuff Girls en sprak ze de stem in van Pizza Rave in de tekenserie Fast & Furious Spy Racers. Het lijkt er overigens op dat Olivia binnenkort weer een keer voor de camera staat. Volgens haar IMDB-pagina zal ze de rol van Sadie O’Leary op zich nemen in de westernfilm Teller’s Camp. Wij zijn benieuwd!

Bekijk hieronder hoe Olivia er nu uitziet:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olivia Olson (@oliviaroseolson)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olivia Olson (@oliviaroseolson)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olivia Olson (@oliviaroseolson)

Zangcarrière

Het is natuurlijk niet raar dat Olivia na haar rol in Love Actually haar zangcarrière als zangeres opbouwde. Zo lanceerde ze in 2013 haar allereerste album genaamd Beauty Is Chaos en in 2019 bracht ze Take Care uit.

Maar hier liet het multi-talent het niet bij liggen. Zo was ze in 2019 naast onder andere Glee-ster Kevin McHale te zien in X Factor: Celebrity. Helaas pakte dit niet zo goed uit voor haar en eindigde ze helaas als twaalfde van de vijftien.

Bron: IMDB | Beeld: Love Actually, Instagram

Laatste nieuws