After We Collided in de top vijf van slechtste films van 2020

En toch kunnen wij niet wachten op het volgende deel.

De liefdesverhouding tussen Hardin en Tessa in After We Collided is behoorlijk hot als je het ons vraagt. IMDB was echter niet zo gecharmeerd van de film. After We Collided belandde namelijk in de top 5 slechtste films van 2020.

Beoordeling

Nu het einde van 2020 nadert, schieten de Wrapped-lijstje als paddenstoelen uit de grond. Ook op IMDB wordt teruggeblikt op dit filmjaar en het After-vervolg After we Collided kwam niet best uit de bus. De film werd beoordeeld met een 2,6.

Maar even eerlijk: are we really thát suprised? Niet echt. De film bevat niet de sterkste verhaallijn en is an sich gewoon fouter dan fout. En juist daarom houden we zo van de film. Wij weten namelijk wel hoe we een foute film met juicy elementen kunnen waarderen.

IMDB

After We Collided werd opgenomen in een top 11 slechtste films van 2020. Al moeten we er nog wel even een kanttekening bij plaatsen. Deze lijst werd opgesteld door een trouwe IMDB-gebruiker en niet door IMDB zelf. Het was de kritische kijker die de film een 2,6 toebedeelde. IMDB zelf kent de film een 5 toe. Niet per se héél slecht, toch?

De After-film is overigens niet de enige film die dit jaar een onvoldoende scoorde. A Nice Girl Like You met Lucy Hale werd beoordeeld met een 5,2, 365 dni werd beoordeeld met een 3,3 en Like a Boss met Selma Hayek, Tiffany Haddisch en Rose Byrne kreeg een 4,5.

Bron: IMDB | Beeld: After

Laatste nieuws