Grazia tipt: bij déze plekken bestel je de lekkerste (kerst)gerechten

Dat wordt genieten!

Zit jij nog steeds te stressen om het kerstdiner? Of zie jij een bezoekje aan de supermarkt in coronatijd niet echt zitten? Dan is het bestellen van een maaltijd de oplossing. Enne, wij zetten een aantal fijne tips voor je op een rij.

Asian Glories Rotterdam

Ben je die standaard aardappelgratin, beenham met mosterdsaus en crème brûlée wel een keer zat? Ga dan eens voor de Aziatische keuken! De familiekeuken van Asian Glories biedt de heerlijkste traditionele en innovatieve Aziatische gerechten. En het leukste is nog: dit restaurant brengt een tot in de puntjes verzorgd 3-gangen verrassingsmenu bij je thuis. Voor de echte ‘thuis uit eten’ ervaring. Good to know: je bestelt gewoon via Thuisbezorgd.nl.

VESSEL Kitchen & Bar

Ben je niet zo'n keukenprinses, maar heb je wel zin in een kwaliteitsdiner? Dan ben je bij VESSEL Kitchen & Bar aan het juiste adres. Je bestelt hier namelijk een heuse kerstbox. Je hoeft geen uren in de keuken te staan, maar enkel de puntjes op de ‘i’ te zetten. Voordat je het weet, staat er een overheerlijk vijfgangenmenu op tafel.

Voor €89,- geniet je van verse Gravlax, gebraden kalkoen en een niet te versmaden kreeftenbisque. Heerlijk, toch? Je bestelt de box hier (afhalen kan bij VESSEL Kitchen & Bar, Revaleiland 500, Amsterdam).

Gustatio Groningen

De authentieke Italiaanse keuken van Gustatio neemt je mee op reis naar Rome. Het menu is gebaseerd op klassiekers zoals Carbonara, Amatriciana en Ragù alla Bolognese. En geef maar toe: wie maak je nou niet blij met een Italiaans gerecht? Juist, niemand. Maar vergeet vooral niet om één van de zelfgemaakte desserts toe te voegen aan je bestelling. Bestellen doe je gewoon via Thuisbezorgd.nl. Buon appetito!

Cocktails maken

Naast een heerlijk gerecht hebben we tijdens de kerstdagen ook flink wat behoefte aan een alcoholische versnapering. Heb je zin om eens flink uit te pakken? Serveer je gasten dan eens een cocktail. Enne, dit hoeft allesbehalve ingewikkeld te zijn. BACARDÍ lanceerde onlangs de TWISTAILS-cocktailpods. Dé oplossing om een perfecte cocktail te schenken, waardoor de drinkervaring thuis naar een hoger niveau wordt getild en cocktailliefhebbers de rol van een professionele barman kunnen spelen, gewoon thuis.

Hoe het werkt? Voeg water en ijs toe aan de TWISTAILS shaker, bevestig de strainer (cocktailzeef), de cocktailpod met je favoriete smaak (Mojito, Strawberry Daiquiri of Rum Punch) en draai. Goed shaken, et voilà – je geliefde cocktail is klaar in slechts enkele seconden. Je scoort de cocktailpods via deze webshop, bij Gall & Gall op de Dam, Slijterij De Zeeland, Library of Spirits en Slijterij Groningen.

Beeld: Pexels

Laatste nieuws