doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Raphaella laat zich uit over hechte vriendschap tussen Imen en Mattheüs

Wait, what: zijn Mattheüs en Imen een setje?

De geruchtenmolen draait overuren.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Imen Mattheus

Nadat Raphaella met liefdesverdriet de Love Island-villa verliet, Imen en Remco op bizarre wijze toch geen match waren en Mattheüs en Jaimy hun relatie vlak na hun terugkeer in Nederland verbroken, lijkt het Love Island-drama nog niet voorbij. Volgens meerdere geruchten zouden Imen en Mattheüs op dit moment namelijk een setje zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Hartjes

Het was Love Reality die een uitgebreid verslag deed over de geruchten rondom Imen en Mattheüs. De twee werden onlangs al een paar keer gespot op elkaars Instagram Stories, maar zouden juist enorm goede vrienden zijn. Totdat een aantal opvallende Instagram-berichten veel volgers liet twijfelen over deze hechte vriendschap.

Zo deelde Imen een foto van zichzelf in een herentrui. "I'm the type of girl who would wear his hoodie just because it smells like him", deelt ze bij de foto. Maar dat is niet alles. Eerder reageerde Imen al met meerdere hartjes onder een post van Mattheüs en schreef Mattheüs onder een foto van Imen: "Die smile", inclusief hearteyes.

Raphaella

Onlangs liet Raphaella, de BFF van Imen tijdens het Love Island-avontuur, zich uit over de hechte vriendschap tussen het tweetal. Via Instagram stelde een volger Raphaella de vraag: "Doet het geen pijn om Imen zo goed bevriend te zien met Mattheüs?”

Waarop de Islander antwoordde: “Ik zou liegen als ik zeg dat het me niets doet. Ik denk niet dat iemand zijn/haar beste vriend(in) graag ziet met iemand die uiteindelijk je hart heeft gebroken. Maar ik ben blij voor ze dat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden. Ik wens ze allebei heel veel geluk in hun leven.”

Duidelijkheid

Hoe dan ook: een hoop onduidelijkheid. Dat viel ook roddelkoning Fawry not Sawry op. Hem kennende schroomt hij geen moment en voelt hij de Islanders persoonlijk aan de tand. Zo deelt hij via Instagram een screenshot van een gesprek met Mattheüs himself.

"Vertel eens: is het waar?", vraagt Fawry. Waarna Mattheüs antwoordt: "Ik kan nog niet te veel vertellen, maar Imen en ik gaan alles duidelijk maken in de vlog die deze week online komt." To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');